torstai 23. tammikuuta 2014 | 8.34

"Läskileirin" tulokset, osa 2/12 + kevyempi ruishampurilainen ja lantturanet

Toinen viikko kevennystä takana. Painoa ei ollut pudonnut niin paljon kuin olisin toivonut, mutta suunta on oikea. Ja vaikkei paino olekaan pudonnut, niin vointi, energiataso ja unen laatu on muuttunut aivan selkeästi parempaan päin. Ja sehän se on oikeastaan se juttu, mitä tässä pääasiassa tavotellaan - se pienempi vaatekoko on tietty aina plussaa! :)

Tässä tämän viikon tulokset:

Muutos lähtötilanteeseen: -2kg
Muutos tällä viikolla: -0,6kg
Treenit: 1 x ohjattu ryhmäliikuntatunti (pilates), 2 x 5km kävelylenkki
Repsahdukset: Ei repsahduksia, hieman parempia valintoja "herkkuruoissa"
Matkaa tavoitteeseen: 10 vkoa ja 8kg

Tiistaina perhe päätti, että meillä on hampurilaispäivä. Luonnollisesti kotitekoisten hampurilaisten äärellä mieli on heikko, joten päätin, että minäkin voin syödä hampparia. Mutta muutan omaani vähän terveellisempään suuntaan. Kaloreita ja hiilareita tuli näillä muutoksilla ainakin hieman vähemmän:

 • Lohkoperunat    -->     Lanttulohkot uuninpellille, päälle ripottelin vähän chilijauhetta ym mausteita
 • Hampurilaissämpylä     -->     Reissumies. Leipää en ole juuri syönyt, mutta sallin tässä tilanteessa itselleni yhden ruisleivän. Se ei mun maailmaa (tai kevennystä) kaada.
 • Tuplajuusto     -->     Sallin itselleni myös yhden siivun cheddar-juustoa hampparipihvin päälle. Okei, tänkin olisi voinut jättää pois näin jälkeenpäin ajateltuna..
 • Ketsuppi     -->     Koska ketsupissa on melkoisen paljon sokeria ym, jätin sen tällä kertaa pois. Sen sijaan laitoin väliin paljon salaattia ja tomaattia, sekä pari siivua venäläistä suolakurkkua.
 • Kastike: hampurilaiskastikkeena käytimme "maailman parasta moli-molia", jossa on siis pelkästään avocadoa, tomaattia, valkosipulia, jalapenoja ja limeä. Okei. Quacamolen kanssa tuli vähän läträttyä, mutta ehkä se ei ole niin vakavaa ;)

Ruishampurilainen ja lantturanet
Kandee muuten testata, oli aikas hyvää! 

Rakkaudella,
Elisa

2 kommenttia:

 1. Hyvä sinä, alku näyttää ainakin lupaavalta :)

  Mulla ei ole menossa laihdutusprojekti, mutta urheiluhulluus nosti taas päätään (olen se "kaikki tai ei mitään" -tyyppi"). Tällä viikolla on tullut käytyä jo kolmesti salilla sekä käveltyä 18 km. Juoksemaan en pysty polven takia vieläkään... Vastapainoksi syön toki sitten rekkamiehen annoksia, etten vain pääse laihtumaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitaasti mutta varmasti! :)

   Vähäks sä oot ollut reipas - mistäköhän sitä itsekin repisi saman aktiivisuuden..? Toivottavasti saat polvesi kuntoon, mahtaa olla aika painajaista.

   Poista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä