torstai 30. tammikuuta 2014 | 13.26

Kolmas viikko keventäen ohi!

Ja kevyemmin mennään! Hitaasti, mutta varmasti. Paino alkaa lähennellä niitä lukuja, jossa oltiin ennen joulunajan totaalirepsahdusta - on se vaan tylsän työn takana korjata nuo ketjusyöpöttelyn aiheuttamat tuhot..Tässä tämän viikon tulokset:
Muutos lähtötilanteeseen: -3,1kg
Muutos tällä viikolla: -1,1kg
Treenit: 1 x joogatunti, 2h luistelu
Repsahdukset: viikonlopun totaalirepsahdus
Matkaa tavoitteeseen: 9 vkoa ja 6,9kgMatkalla ollaan oikeaan suuntaan!

Sunnuntaina minulla alkaakin astetta rankempi kolmeviikkoinen: olen ilmoittautunut ns "elämänhallintakurssille", joka sisältää paaaaljon joogaa, meditointia sekä detox -jakson. Detoxistahan kiinnostuin jo pari viikkoa sitten telkkarista tulleen paasto -dokkarin myötä. Ehkä se auttaa, ehkä ei..

Kun kyselin tästä ohjelmasta kurssin vetäjältä, sain tällaisen vastauksen, joka vahvisti päätöstäni lähteä kurssille mukaan:

Kurssi sopii myös sinulle oikein loistavasti. Joogata voit esim hieman lyhyemmän ajan aluksi, ei kaikkea tarvitse pystyä tekemään. Jos teet detoxin, niin se on keholle todella hyvä juttu. Monesti painon pudotus on vaikeaa siitä syystä että kehoon on kertynyt myrkkyjä jotka ovat varastoituneet turvaan rasvasoluihin. Detoxilla keho ikään kuin saatetaan alkutilanteeseen, jolloin se voi myös toimia paremmin. Kaikkea ei tarvitse pystyä tekemään todellakaan. Ryhmätapaamiset ovat tärkeitä, mutta muuten voit viikolla tehdä myös jotain muuta joogan sijasta tai joogata hieman kotona, jos et jaksa olla aina studiolla.

Lukumateriaalia on jo ladattuna iPadille

Odotan suurella mielenkiinnolla mitä kehossa ja mielessä tapahtuu tämän tulevan 21 päivän aikana. Saas nähdä millainen joogi tämän läskivuoren alla onkaan! :D

Kuulette tästäkin varmasti lisää tulevina viikkoina..

Rakkaudella,
Elisa

2 kommenttia:

  1. Hyvähyvä, koko ajanhan tuo paino vähenee! Repsahduksia tulee aina, älä anna niitten masentaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei niistä pidä masentua - pitää vaan tsempata sit kaikki muut päivät :) Hitaasti mutta varmasti tämä on (taas) lähtenyt käyntiin!

      Poista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä