perjantai 10. tammikuuta 2014 | 9.21

Jottei projektit loppuisi kesken..

Vanhan vuoden taaksejättäminen on aina niin puhdistavaa. On ikäänkuin mahdollisuus kääntää sivua ja aloittaa uusi kappale elämästä. Erilaiset uuden vuoden lupaukset täyttävät ihmisten mielet ja päätetään muuttaa asioita parempaan päin.

Ja näin teen luonnollisesti minäkin. Kuten olen tehnyt lähes joka vuosi aikaisemminkin. Tänä vuonna tavoittelen uutta ja parempaa, tänä vuonna teen toisin... Mutta kuten te blogiani pidempään selailleet varmasti olette huomanneet, olen ollut näissä tavoitteissa ja päätöksissäni aika onneton ja saamaton. Varsinkin päätöksissä, jota tulee laihtumiseen. Olen ollut aina. Lieneekö joku sukuvika? (<-- Tekosyy, lue: olen peruslaiska).

Laiska kun kissa.

Syksyllä onnistuin pudottamaan painoa vajaat 10kg, mutta joulun aikaan niistä tuli jo muutama takaisin. Ennenkuin päästään joudutaan takaisin huippulukemiin, pitää ottaa itseään niskasta kiinni. Eli jottei tosiaan uuden vuoden projektit loppuisi kesken, aloitin keskiviikkona 12 viikon kevennysjakson paikallisen painonhallintaryhmän kanssa. Tavoitteeksi tälle 12 viikon jaksolle laitettiin -10kg painonpudotus. Viikottaiset tapaamiset ja puntaroinnit edesauttavat motivaation ylläpitämistä ja saan myös vertaistukea projektille.


Jotta tavoitteeseen päästään, pitää muuttaa ruokavaliota ja liikuntatottumuksia. Itsestäänselvyyksiä. Mutta se, että saan nuo ihan aikuisten oikeasti mukaan arkeen, onkin ihan eri asia. Olen ollut kuntosalin jäsen jo monta vuotta, mutta siellä käynti on jäänyt jäätävän vähäiseksi. Viime vuonna kävin tunneilla ja jumpissa yhteensä KOLMETOISTA kertaa. Se on 1krt/ kk. HUHHUH (ja antaa itselleen litsarin).

Kun kääntää tuon määrän rahaksi, niin kyllä tulee treenikerralle hintaa. Ilmankos olen vararikossa!!!


Tänä vuonna lupaan moninkertaistaa tuon määrän. Aloitin moninkertaistamisen eilen ja raahauduin kahvakuulatunnille. Eipä siitä muuta sanottavaa, kun että meinasin kuolla pienen kuulan alle. Sykkeet nousi tuhanteen ja meinasi taju lähteä. Toivottavasti ensi kerralla on jo helpompaa!

Suurimman syyn painonpudotustarpeelle olen jo paljastanut, ja nyt taas tuntuu, että tänä vuonna jos koskaan on aika muuttaa elintapoja, jos meinaa joskus tämän toiveen toteuttaa!!


Katsotaan miten emännän käy..

Rakkaudella,
Elisa

Kuvituksena random otoksia niiltä kevyemmiltä ajoilta..

12 kommenttia:

 1. Hurjasti tsemppiä projektiin! Mä kävin eilen pitkästä aikaa kuntosalilla, ja nyt kyllä tuntee tehneensä jotain... auts.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jälleen kerran Marjo, tsemppiä tarvitaan, ettei taas homma levähdä käsiin (tai siis vyötärölle..)! Sitä tosiaan löytyy jänniä lihaksia, kun pitkästä aikaa käy treenaamassa! :D

   Poista
 2. Toi on niin upea toi sun juhlamekkokuva. Siitä jos jostain voi repiä motivaatiota! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiedän, mekko on edelleen kaapissa! Arvaa harmittaako, että annoin itseni levähtää uudelleen...

   Poista
 3. Kyllä se paino lähtee varmasti laskuun, tuollaisessa ryhmässä kun ei kehtaa lipsuillakaan.

  Tsemppiä projektiisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! Vertaistuki on kyllä aina positiivinen juttu tällaisessa prokkiksessa :)

   Poista
 4. Tsemppiä täältäkin! Jos ekana kommentoisi ihania kissoja <3 jouduimme luopumaan omasta keltaisesta kisustamme ja katson kaikkia kisukuvia kaipaus sydämessäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tsemppiä tarvitaan! :)

   Voi ei.. :( kissasta luopuminen on kyllä niiiiin raastavaa. Yhdestä kisusta olemme joutuneet (äidin) allergian vuoksi joskus luopumaan, ja kyllä se kirpaisi ja kovaa. Jade & Soturi lähettää hyrinää ja kissahaleja sinulle!

   Poista
 5. Tuhannesti tsemppiä projektiin, se onnistuu kyllä! :)

  VastaaPoista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä