perjantai 2. elokuuta 2013 | 13.45

Arki ja arjen luksus.

Paluu koneelle, paluu töihin, paluu arkeen. Onneksi loma loppui keskiviikkoon, niin tämä työhön orientoituminen on alkanut 2 -päiväisellä "pehmeällä laskulla". Ihanaa juhlistaa lyhyttä työviikkoa sillä, että kohta on jo viikonloppu! Ja mikäs parempi tapa juhlistaa alkanutta arkea, kuin hakeutua kampaajan tuoliin!?

Huomenna mun kesätukka pääsee jälleen hoitoon, ihanakamala juurikasvu saa kyytiä ja takkulatvat hellää hoivaa. Koska vakikampaajani muutti Ouluun alkukesästä, minulla olikin lievä ongelma mihin mennä seuraavaksi. Toki päätin, että menen edelleen samaan liikkeeseen toisen kampaajan penkkiin, mutta koska törmäsin **Pepin ihanassa blogissa** äärettömän houkuttelevaan tarjoukseen, päätin tarttua siihen. Niinpä hyppään tuntemattomaan, ja menen Pepin siskon hoiviin Pin-Up Hairiin hakemaan syyslookia.


Nykyinen malli ja pituus on takaa mielestäni ihan kiva, mutta se on aika haalistunut, kuiva ja tylsä. Jotain uutta on saatava! Se, mitä tästä pehkosta tulee, jää nähtäväksi huomenna, ihanaa päästä kampaajalle!

Rakkaudella,
Elisa

Ps. kuvat otettu onnettomalla kännykameralla, parempia kuvia tulossa kunhan saan taas kameran mukaani!
Pps. Suht noloa: *edellinenkin hiuspostaus* on kuvattu sama paita päällä. ...On mulla muitakin paitoja joo...

EDIT 10 minuuttia postauksen julkaisun jälkeen: kampaaja siirtyi parilla viikolla sairastumisen vuoksi. Oliko tämä postaus pahaa karmaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä