keskiviikko 31. heinäkuuta 2013 | 16.19

Vielä on kesää jäljellä..

..vaikka loma loppuukin..

Ihanat 2 viikkoa saatiin nauttia maalaiselämästä ilman sen suurempaa stressiä. Huomenna alkaakin sitten paluu arkeen ja töihin. Tulen vielä laittamaan jotain kesälomapostauksia, kunhan pääsen taas läppärin ääreen (koko kesän netteily on ollut iPadin varassa). 

Onneksi kesälomat eivät lopu tähän: pidämme pienen miniloman syyskuussa, kun juhlistamme miehen kanssa 1-vuotiasta avioliittoamme. Tiedossa lisää kotimaanmatkailua ja vähän luksusta ;)

Kesän syöpöttelyt ja juopottelut ovat turvottaneet tän rouvan niin tehokkaasti, että työvaatteet kiristää ikävästi ja mikä ikävämpää, vihkisormuskin kiristää niin, että sitä ei voi pitää. Nyt on IHAN pakko tehdä jotakin. Ja tällä kertaan otan jump-startin kevyempään elämään Nutriletin 3 päivän aloituspakkauksella. Ja siitä sitten kohti vähän kevyempiä päiviä tavalla tai toisella :)

Katsotaan miten homma lähtee (taas) käyntiin, motivaatio on ainakin kohdillaan ja tavoitteita on asetettu. Syyskuun hääpäivämatkalla haluan olla ainakin 5kg kevyempi. Reissuun on vajaat 6 viikkoa aikaa, joten varsin realistinen tavoite. Blogissa siis tulossa ainakin jonkin verran ruokajuttuja seuraavien viikkojen ajan, pysykäähän kuulolla!Rakkaudella,
Elisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä