maanantai 12. elokuuta 2013 | 12.35

Plörinäks meni..

..taas.. 

Blogin aihe hyppää hetkeksi epäasialliseen, nimittäin rouva oli vähän rilluttelemassa:

Lähdin perjantaina vähän ulkoilemaan, miehellä oli keskustassa keikka. Ja "menenkuuntelemaankeikanjatulensittenkiltistibussillakotiin" -ajatus muuttui puolivahingossa "juodaansiideriäjaviiniäpuistossaennenkeikkaajasittenkeikanjälkeentaksillapaikalliseenjapitsapaikankauttakotiin".Tässä huikeeta kuvamateriaalia loppuillalta. Mitäköhän näissä on yritetty kuvata?


..Välillä näinkin.. Ei muuten oo enää kolmekymppisenä bilekunto sama kuin ennen, musta tuntuu, että perjantaina hankittu paha olo ei ole vieläkään ihan täysin helpottanu. Huhhuh sanon minä... Ja mitäs muutakaan se huonovointisuus tuo tullessaan kun kauhean pohjattoman nälän. Niinpä tässä on taas viikonloppu mässäilty, ja hyvin alkanut kevennys pilattu.

Tänään ruokalistalla rahkaa, marjoja, salaattia ja lisää rahkaa. Ja hirvittävä määrä vettä jotta saa suolarasvaturvotuksen laskemaan.

Oliko sulla rauhallisempi viikonloppu?

Rakkaudella,
Elisa

4 kommenttia:

 1. Ei ole kolmekymppisenä enää helppoa :D Tsemppiä sinne. Me taas podettiin karseeta loman jälkeistä flunssaa, joten se siitä Flowsta ainakin meidän puolesta. Kierreltiin sitten asuntonäytöissä sunnuntaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, niipä! Mut onneks kolmekymppisenä on kuiteski hauskaa!! :D Teidän loma näytti aivan ihanalta, joku päivä minäkin raahaudun sinne palmujen alle.. :) Ja tsemppiä asunnonmetsästykseen (jonka oletan olevan kyseessä, kun asuntonäytöissä kiertelitte ;))!

   Poista
 2. Mä olin lauantaina kesäjuhlissa, joissa oli aikas hyvää boolia tarjolla... joten väsynyt mässypäivä oli eilen täälläkin. :D Ei sitä piletystä kyllä oikeasti jaksa enää samaan malliin kuin silloin 19-vuotiaana. Tälläkin kertaa olin vain helpottunut, kun kukaan ei jaksanut lähteä baariin, vaan suunnattiin kotiin nukkumaan jo vähän yhden jälkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en mäkään enää (yleensä) jaksa baariin lähteä, mutta nyt se tuntui äärettömän hyvältä idealta. Seuraavana aamuna en enää ollut niinkään vakuuttunut.. Ja pienen kikattelukohtauksen sain noita kuvia kattellessa - hauskaa on näköjään ollu!

   Poista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä