keskiviikko 21. elokuuta 2013 | 8.24

Chilifest 2013

Olipa mukava viikonloppu, sateesta huolimatta. Oltiin siis Tampereella viettämässä kihlajaisvuosipäivää ja perinteistä Chilifest -viikonloppua.

Ensimmäinen yö vietettiin kaveripariskunnan mökillä noin 30min ajomatkan päässä Tampereelta. Perille päästiin vasta illalla, joten päästiin suoraan ruokapöytään ja syömään. Syötiin hyvää pihviä ja salaattia ja vähän maisteltiin punaviiniä ruoan kanssa (heippa taas hyvin mennyt dieettiviikko). Ja sitten saunottiin muutama tunti ja painuttiin pehkuihin. Nyt on sitten varmaan kesän viimeiset pulahdukset järveen tehty (haikee fiilis, kesä alkaa olla lopuillaan...).

Aamulla syötiin taas, ja käynnistettiin autot kohti Tamperetta. Me oltiin miehen kanssa varattu Tampereelta hotelli, kaveripariskunta jatkoi illalla matkaa takaisin mökille. Hotellina meillä oli tällä kertaa Hotelli Ilves siinä ihan ytimessä. Ja voin sanoa, että vaikka hotelli on vanha, niin kyllä se vaan on kuitenkin kaikin puolin suositeltava yöpymispaikka!

Me otettiin siitä lennosta pieni upgrade meidän hotellihuoneeseen standardista superioriin. Ja olipa aika kiva huone 14. kerroksessa, josta näköalat kantoivat pitkälle koskelle ja Tampereen yli. Ei mun taaskaan tullut otettua yhtään kuvia huoneesta (en tainnut olla bloggarimoodissa), mutta kyseessä oli siisti huone isoilla sängyillä ja pienellä sohvalla. Ja kylpyhuoneessa oli kylpytakit, tohvelit ja kaikki pesuaineet. Ja mikä ehkä huvittavinta, kylpyammeen reunalla koreili iloinen KYLPYANKKA!!!

Tässä pieni kuvakavalkaadi viikonlopusta:


Juotiin siinä huoneessa vähän skumppaa, ja sitten siirryttiin festarialueelle. Syötiin paikallisia chiliherkkuja, kuten chilillä maustettua mörköpötköä, chicken wingsejä ja ribsejä. Ja tietty maisteltiin chilituotteita laidasta laitaan, eksoottista oli mm. Chilimojito -drinkki. Taidan jatkossa tyytyä kuitenkin ihan normimojitoon, jos sellaista tilaan! :D Iltapäivällä käytiin puistolavalla myös siipiensyönnin SM -skabat, aikamoista porsastelua se oli... Voittaja sai syötyä 12 minuutissa 70 siipeä!?!


Kaverit lähetettiin kotiin, ja me jatkettiin hölmöilyä paikanpäällä. Vettä satoi kaatamalla lähes koko päivän, tuossa Fire Ladyn esityksen aikana vähäksi aikaa tyyntyi, jotta saatiin nauttia melkoisen kivasta tulishowsta! Sitten jatkettiin Chilifestin viralliseen jatkopaikkaan Kustaa III:een kuuntelemaan bändejä ja lämmittelemään.


Hotellille painuttiin takaisin puolen yön jälkeen - ei jaksa vanha enää juhlia.. Ja aamulla nukuttiin pitkään, syötiin isosti hotelliaamiaista, kylvetettiin KYLPYANKKAA ja pyörähdettiin vielä tuliaisostoksilla.

Olipa meillä taas kerran mukava viikonloppu, ensi vuonna uudestaan!

Rakkaudella,
Elisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä