keskiviikko 28. elokuuta 2013 | 8.00

Eloa sotkun keskellä

Muistatteko keväällä, kun iloitsin ostaneeni uuden tv -tason/ lipaston olohuoneeseen? Ja kuinka toimitus vähän venähti? Noh se "vähän venähti" olikin sitten vähänenemmänvenähti.

Nimittäin ei ole VIELÄKÄÄN kuulunut lipastosta pihahdustakaan. Tässä koottuja selityksiä, mitä kesän aikana asiaan liittyen olen kuullut, kun olen ystävällisesti yrittänyt soitella huonekaluni perään...:

Selitys nr. 1, toukokuu:
"Tilausta tehdessä myyjä oli unohtanut merkata rungon värin. Sen vuoksi lipasto viivästyy. Se laitetaan tehtaalla tuotantolinjalle niin pian kuin mahdollista. Arviolta toimitus venyy 6-8 viikkoa. Pahoittelut tästä."

Selitys nr. 2, kesä-heinäkuun vaihde:
"Tilaamanne hyllyn ei olisi vielä pitänyt olla myynnissä, koska se ei ole läpäissyt turvallisuus- ja kestävyystestejä. Mutta tilauksenne on työn alla, ja heti kun se läpäisee tarpeelliset testit, niin ilmoitamme teille toimitusajan. Valitettavasti tämä venyy elokuulle."

Selitys nr. 3, elokuun alku:
"Pahoittelut että tämä on viipynyt. Olin ihan varma, että tämä oli jo tullut tehtaalta varastoon, mutta kesälomat ovat näköjään tehtaalla sotkeneet tuotantolinjat. Uskoisin, että lipasto tulee tänne ihan parin viikon kuluessa".

"Selitys" nr. 4, elokuun puoliväli:
"MINÄHÄN SANOIN TEILLE, ETTÄ LIPASTO TOIMITETAAN TÄLLÄ VIIKOLLA, TAI VIIMEISTÄÄN SEURAAVAN VIIKON ALUSSA."

**Kuva**
Noh, nyt on sitten jo tuo "seuraavan viikon alku", ja eipä ole kuulunut pihahdustakaan. Tuo viimeinen puhelu oli jo niin töykeä, että meinasi mennä maku ihan kokonaan. Onko se nyt ihan väärin, että kyselee huonekalun perään, jota on jo joutunut odottelemaan kohta 20 viikkoa?!!?

Olen ihan lopen kyllästynyt asioimaan kyseisen huonekaluliikkeen kanssa, alkaa pikku hiljaa palaa hermot kamalan kaaoksen keskellä asumiseen. Roudasin lopulta meidän makkarista kirjahyllynä toimivan Expedit -hyllykön sijaistamaan tv -tasoa, jottei kaikki dvd:t sun muut olisi lattioilla kasassa. Ja sen ansiosta makuuhuoneessa onkin sitten kivoja pölyyntyviä kirjakasoja.


Arvatkaas tekisikö jo mieli päästä järkkäämään tavaroita ja laittamaan paikkoja kuntoon. Aika puuduttavaa on...

Edelleen tulen kannattamaan Ikean huonekaluja, ne saa ainakin heti mukaansa, vaikkakin sitten joutuu itse vähän roudailemaan...

Rakkaudella,
Elisa

2 kommenttia:

  1. Laita ihmeessä jotain viestiä jollekin kuluttajatyypille tms, tostahan on pakko saada jo jotain hyvitystä. Muakin vihastuttaa sun puolesta! Miten voi myydä jotain, joka ei vielä oo ees myynnissä? Whaaaaaat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne on luvannut sieltä liikkeestä mulle korvaukset tästä. Mutta kyllä vaan ottaa päähän. Ja mistä noista selityksistä nyt sitten ottaa selvää, että mitä tuossa on tapahtunut. Aletaan jo molemmat olla aika kypsiä tilanteeseen, niin kypsiä, että ei oo oikeestaan enää mitään väliä... Hohhoijjaa..

      Poista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä