torstai 15. elokuuta 2013 | 12.57

Chilifest 2013!

Tänä viikonloppuna järjestetään Tampereella Chilifestarit. *Chilifest* on jo viimeiset neljä vuotta kuulunut mun ja mun miehen jokavuotiseen kesäperinteeseen. Ensimmäisenä vuonna oltiin ihan vaan päiväreissulla, seuraavana vuonna jo jäätiin Tampereelle yöksi. Pikkasen olen tilaisuudesta kertonut jo parin vuoden takaisessa kihlajaismatkapostauksessani hääblogin puolella **täällä**.

Nyt on vuorossa siis neljäs kerta, kun lähdemme viettämään viikonloppua Chilifesteille. Pe-la yön olemme ystäväni mökillä n 30 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta, ja sitten lauantaina pamautamme "ytimeen". Lauantaista sunnuntaihin yövymme Sokos Hotel Ilveksessä, ja kotiin ajellaan sitten sunnuntaina.

Tässä vähän tunnelmia viime vuoden festeiltä:


Festarit ovat kasvaneet tämän meidänkin nelivuotisen vierailuhistorian aikana, ensimmäisenä vuonna kahden päivän mittaiset festarit järjestettiin Jack the Roosterin edessä olevalla parkkipaikalla, ja nyt ne ovat levinneet 3 -päiväiseksi tapahtumaksi Tampereen keskustorille ja uuden kirjaston puistoon. Iltaohjelmaan on lisätty Chilirock, jonka tapahtumia on sitten ilta-aikaan Kustaa III:ssa ja YO-talolla.

Ohjelmassa on luvassa kaikenlaista chiliasiaa, maistiaisia (mm. maailman tulisin jäätelö), syöntikilpailuja ym. Lähinnähän Chilifest on sellainen hyvähenkinen ja lämmintunnelmainen chilipäiden tapahtuma. Ja mehän aletaan miehen kanssa kuulua tuohon kastiin ihan hyvin! :D

Ihan fiiliksissä ollaan taas lähdössä minilomalle - ainoa pieni harmitus on tämä Forecan sivuilta nappaamani masennuskuva:

DISLIKE!
Nooh, sadeasua vaan mukaan - ja eihän sitä tiedä vaikka tuo tuosta vielä muuttuisi....

Rakkaudella nimimerkki "Toiveikas"

**

EDIT 16.8.: PAREMMALTA NÄYTTÄÄ JO! Ehkäpä se vielä muuttuu paremmaksi :D :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä