tiistai 6. elokuuta 2013 | 9.50

Rippikortit kaksostytöille

Askartelua-paskartelua pitkästä aikaa.

Kaksosserkkuni pääsivät ripille tänä kesänä, ja minua pyydettiin tekemään heille kortit. Emme ole kovin läheisiä näiden tyttöjen kanssa, varmaan pitkälti ikäeron takia, joten en hirmuisen paljon tyttöjä tunne. Sen verran tiedän, että toinen on sellainen rempseä heppahullu - kävi vissiin ihan jonkun ratsastusriparinkin. Ja toinen tytöistä on sellainen rauhallinen ja kiltti.

Selailin internetin ihmeellisessä maailmassa tuntikaupalla mallikortteja ja mahdollisia digileimakuvia. Digileimoissa on se hyvä, että ne saa nopsasti tulostettua paperille ilman, että tarvitsee hamstrata leimasimia. Ne on myös suht edukkaita (0-5€), kun sitten saa "oikeudet" käyttää kuvaa jatkossakin. Minun kaltaiselleni askartelijalle nuo digileimakuvat on varsin mahtava idea! Jos kiinnostaa, kuvia voi etsiä Googlesta hakusanalla "digital stamps" tai "digital images".

Heppatytölle leimakuvan löytäminen oli aika haaste. Kun en halunnut pelkkää hevosta tai liian satumaista kuvaa. sitten törmäsin tällaiseen heppaleimasimeen:

**Kuva**
Tilasin sen sitten vauhdilla, ja odottelin, että kuva räpsähtää sähköpostiini. Mutta eihän sitä sit tullutkaan. Tarkemmin tilannetta tsekkaillessani tajusin, että hups, tilasinkin ihan tavallisen leiman. Noh, hintaa sille tulikin sitten pikkasen enemmän kuin mitä ajattelin, mutta jäi silti alle 10€. Ja leima onneksi tuli ajoissa postitse, joten sain kortin tehtyä ajallaan. Omani ei luonnollisesti ole edes lähelle noin hyvä kuin tuo ylläoleva, mutta kelpuutin sen kuitenkin:
Pahoittelut taas kuvan laadusta, näpsäsin sen nopsasti kännykameralla, kun olimme jo matkalla juhliin... Väritykset tehty ProMarker -tusseilla ja Distress Ink -leimaväreillä. Lisäksi lisäsin vähän glitteriliimaa sinne tänne.
Toinen kuva löytyi yllättävän helposti, en oikein tiennyt mitä etsiä. Jotain nuorekasta ja herkkää oli hakusessa, ja löysin tällaisen kuvan:

**Kuva**

Ja tästä sain tehtyä tällaisen kortin:

Käytössä samat tarvikkeet ja materiaalit kuin ylemmässäkin kortissa. Mielestäni tämä oli ihan LOISTAVA kuva
rippikorttiin, tuo tytön pukukin näyttää ihan rippikaavulta!
Tällaisia tällä kertaa, aurinkoista tiistaita kaikille!

Rakkaudella,
Elisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä