torstai 8. elokuuta 2013 | 13.57

Kesäloma kuvina

Kesälomapostaukset tuli kaikki tehtyä iPadilla, joten kuvitukset oli vähän mitä oli. Oli meillä kameratkin mukana, joten näitä "vähän" parempia otoksia on useita satoja. Tässä teille piiiiitkä kuvakollaasikavalkaadi siitä, mitä meidän kesä/ mökkiloma piti sisällään. Nämä olisi tietty voinut jakaa erillisiin postauksiin, mutta jottei koko loppusyksy mene mökkikuvia katsellessa, niin räväytetään kaikki tähän samaan läjään. Enjoy!

Meidän mökki:

Vuokramökkimme a.k.a. Mansikkamökki sijaitsee Petäjävedellä, Jyväskylästä n. 35km Keuruulle. Mökkikylää ja luomutilaa pyörittää kaukaiset sukulaiseni - täällä ollaan vietetty lapsuudessani muutamia kesiä. Ja olipa ihana näin aikuisiällä tuoda oma perhe tänne lapsuuden maisemiin!! <3 Mökissä on 1 makuuhuone, takkahuone, olohuone/ tupakeittiö, sauna ja erillinen puucee. Helposti siellä nukkuu 4 henkeä (makkarissa 2 ja takkahuoneessa 2), mutta sohvalla majoittuu tarpeen tullen vielä 1 hlö. Ihana pieni mökki, sellainen ei-niin-vimpan-päälle, kotoisa talo. Mökissä on sähköt, mutta ei muita mukavuuksia. Vesi kannetaan järvestä, ja juomavedet muutaman sadan metrin päästä, johon tulee kunnan vesijohto.

Mökkimaisemat:

Uskokaa tai älkää: yhtään näistä kuvista ei ole photoshopattu. Aika veikeet maisemat, eikös? Lähtisin heti sinne takas, jos nyt olis mahdollisuus... Soturikin näytti nauttivan! :)

Mitä mökillä tehtiin:

Mökillä uitiin, saunottiin, grillattiin, kalasteltiin, pelattiin ja soudeltiin. Eipä sitä muuta kai tarvitsekaan tehdä!!
....Joskin mökkiloma on hieman muuttunut sitten 80 -luvun:
Jaa mitenniin on vimpeliä ja vitkutinta..???

Mitä mökillä syötiin

NO GRILLIRUOKAA TIETTY!!! DAH! (satoi tai paistoi...)

Kulttuuria

Kylmät päivät vietettiin retkeillessä ja kierrellessä paikallisia nähtävyyksiä. Käytiin Petäjäveden vanhassa kirkossa, Keski-Suomen Tieliikennemuseossa ja Haapamäen Höyryveturipuistossa. Oli muuten aika isoja noi höyryveturit!!!

Hupia

Meidän hupimenoon sisältyi risteily siipirataslaiva Elias Lönnrotilla, sikakomeet festarit Huttulassa (huutonaurua) ja tietty loman huikein keikka Petäjäveden paikallisessa Kanttari-baarissa, nimittäin Mikko Alatalon keikka (huutonaurua x 100)!! Onpa muuten kivan näkönen toi läikkä tossa mun mekossa tossa MA -kuvassa... Hohhoijaa. Myönnetään, oli tullut tossa vaiheessa jo "pari" sidukkaa kumottua... 

Kissojen kesäloma

Mitäs muuta ne kissamissat tekisi, kuin ihmettelisivät kaikkea ympärillä olevaa ja nukkuisivat mahdollisimman lämpimissä paikoissa (kuten saunassa ja takan päällä)... Mulle tuli tunne, että tää oli kissojen elämän paras juttu, niin paljon ne tuntuivat maaseudusta nauttivan!! Turhaan pelkäsin.. :) Toki, olihan meillä jännitystäkin elämässä, kun Jadea pisti kieleen joku otus (amppari?). Alimmissa kuvissa meidän potilas on ihan kanttu-vei. Onneksi nyt neiti on jo ihan oma itsensä <3 <3 <3 

Loppuun vielä pakolliset varvaskuvat:

I <3 KESÄ
Huh, tulipas paljon kuvia!! Noh, näitä on sit ihana kattella talven tuivertaessa!!

Rakkaudella,
Elisa

4 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! Vaikuttaa ihanalta lomalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Oli kyl ihanaa olla mökillä <3 Kyllä se mökkikuume tuossa vähän kasvoi, ehkä meillä vielä joskus on ihan oma kesämökki... <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti, noita on ihana kattella hyvillä mielin vielä tulevaisuudessakin :D

   Poista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä