tiistai 1. huhtikuuta 2014 | 8.30

Aprillia, aprillia!

Huvituksen ja höynäytyksen päivä. Mielessä sekavat tunteet. Iloa ja surua. Kuten jo monen monta viikkoa. Onneksi nykyään jo enemmän iloa. Kevät on alkanut ja lomakin lähestyy - jes enää 11 yötä meidän reissuun!

Tänään kl 8.30 piti olla se päivä, kun kuulemme pienokaisemme sykkeet ensimmäisen kerran. Nauroimme, että ultraava sairaanhoitaja/ lääkäri voi vitsailla mitä vaan, sanoa että siellä on kaksoset tai jotain. Ja huutaa perään "aprillia!".

Mutta ei. Elämä huusi meille aprillia jo muutama viikko sitten. Vaikka ajatukset ovatkin jo pitkälti yli tuon kamalan kaksviikkoisen, niin nämä tällaiset päivät muistuttavat siitä, mitä meillä olisi voinut olla. Onneksi seuraavaan "tällaiseen päivään" on useampi kuukausi. Ja kesä välissä. Tiedän, että lokakuun kymmenes päivä on jo nyt painunut elämäämme ikuisesti päiväksi, jolloin piti olla se h-hetki. Se laskettu aika.

*Kuva*
Tänä aprillipäivänä voisin juoda kuravettä ja syödä silliä, jos saisin sillä fysiikan lait muutettua. Mutta koska se taitaa olla mahdotonta, päädyn miettimään jotai metkoja aprillipiloja, joita voisin toteuttaa.

Onko sinua huijattu kunnolla? Mikä on kaikkein mieleenpainuvin aprillipilasi? Oletko onnistunut höynäyttämään jonkun ihan kunnolla?

Älkäähän tulko höynäytetyiksi!

Rakkaudella,
Elisa

2 kommenttia:

 1. Mä pelkäsin etukäteen Sintin laskettua aikaa mutta se meni vahingossa ohi, koska (blessing in disguise?) Sintti hiipui hiljalleen pois ja laskettu aika muuttui kolme kertaa siitä syystä. Eli varsinaista "the" päivää ei ollut. Mutta kyllä se mielessä siltikin liikkui tosi paljon joululoman aikaan. Ei sitä voi oikein pyyhkiä muistista pois. Mäkin tunsin, että elämä teki meille maailman suurimman aprillipilan vaikkei aprillipäivä ollutkaan. Huono vitsi.

  Mä olin eilen toooosi tylsä, en uskonut mitään enkä ketään ja kuulin monesti "höh" källien yrittäjiltä. ;) Hyi mua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukaan ei edes yrittänyt huijata mua, hitto vie! Tai sitten en vaan tajunnut että mua huijattiin - hih!

   Poista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä