perjantai 11. lokakuuta 2013 | 8.26

Kevennystä ja tuloksia

Jessss!!! Tänään vaa'an viisari näytti ihanat -8kg vähemmän, kuin elokuussa!! Aika ihana fiilis! Farkut eivät enää kiristä, vihkisormusta pystyy pitää sormessa ilman ihottumaa, ja jalkakin nousee vähän kevyemmin. Matkaa on vielä melkoisen paljon, mutta nyt ollaan aika kivassa vauhdissa.

Vielä tämä 8kg ero ei huimasti näy, mutta tuntuu kummasti. Minulla sattuu olemaan sama kolttu päällä, kuin elokuussa ottamassani kuvassa, joten tässä olisi hyvä rako tehdä vähän vertailua..

Tässä kuvat 26.8. ja 11.10. Huomaatko eroa?


Ainakin mekosta huomaa, että se ei enää kiristä samalla tavalla rintojen ja mahan kohdalla. Jotain edistystä on siis jo pikkasen nähtävissäkin! JEEJEE! :D

Näissä fiiliksissä onkin kivaa lähteä viikonlopun viettoon! Meillä on kaikkea kivaa tiedossa: huomenna lauantaina käyn aamujoogassa vähän hikoilemassa ja sitten mennään I love me! -messuille, johon voitin liput Mirvan blogiarvonnasta! Kiitti Mirva! Ja sunnuntana sitten juhlitaan miehen 11 -vuotiasta tytärtä. Mihin se aika rientääkään, vastahan hänellä oli 5 -vuotias tytär??

Kivaa viikonloppua kaikille sinne ruudun toiselle puolelle!

Ja muistattehan, **arvontaan** ehtii vielä osallistua pari päivää!!


Rakkaudella,
Elisa


12 kommenttia:

 1. Mun mielestä näkyy jo ihan selvä ero! :)

  Liput on nähtävästi saapuneet perille? Oikein hyviä messuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirva lipuista! Lauantaina messuilla kului useampi tunti, harmitti kun ei ollut rajatonta rahakasaa mukana - niin paljon olis ollut kaikkea kivaa shoppaamista!

   Poista
 2. Kyllä eron huomaa selvästi! Hienoa! Keep up the good work =)

  VastaaPoista
 3. Näkyy näkyy! Kohtahan tuo mekko onkin jo ihan liian iso :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahhh, sitä hetkeä odotellessa, että voi tuonkin kesämekoin hyvästellä!

   Poista
 4. Just tuosta rinnan ja mahan kohdalta huomaa, ettei kiristä niin paljoa. Mäkin olen huomannut, että painon putoamisen tuntee, ennenkuin se välttämättä huimasti vielä näkyy. Ja se fiilis innostaa tsemppaamaan vaan lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä se aina olossa tuntuu ensimmäisenä. Onneksi pikku hiljaa alkaa näkyä jo vähän muutostakin! Vähän synttärikestiviikonloppu taas hidasti edistymistä, mutta tänään sit taas ruotuun :)

   Poista
 5. Laitoin sulle nyt vihdoinkin viesiä siitä kissan paidasta.
  Ihanat kengät sulla kuvassa. Ihan minun väriset :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittikiitti, mä alan heti tänään ettimään kivoja ohjeita!

   Poista
 6. Mahtavaa, ero on ihan silmiinpistävä! Nyt hyvällä puhdilla vaan eteenpäin samaan malliin ja kohta saat uusia koko vaatevaraston :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä vaatevaraston uusimista odotellessa... Kaappi on kyllä pullollaan vanhoja liian pieniä vaatteita, joille on myös käyttöä..

   Poista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä