keskiviikko 23. lokakuuta 2013 | 13.31

Inspistä Halloween -juhliin

Me pidämme pienimuotoiset halloween -kestit synttäriemme kunniaksi ensi viikolla. Asusuunnitelmat ovat vielä vähän hakoteillä, tällaisia inspiskuvia olen jo kaivellut googlen syövereistä (pahoittelut, että linkit puuttuvat, kaikki googletettu hakusanalla "Halloween make-up del dia de los muertos"):
Maskeerausharjoitus pitänee vielä tehdä, jottei mene ihan sekasotkuksi sitten h-hetkellä.

Onko teillä kauhujuhlia tiedossa? Onko asu jo valittu?

Rakkaudella,
Elisa

6 kommenttia:

 1. Meillä ei Halloween-juhlia ole tulossa, mutta marraskuun puolessa välissä on jokavuotiset teemabileet. :) Eilen juuri saapui omaan asuuni eräs tärkeä osa ja toissapäivänä miehen koko asu. Ebay on maailmassa paras paikka etsiä naamiaisasuja! Niin paljon edullisempia postikuluineenkin, kuin kotimaasta tilattuna. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, en malta odottaa kuvamatskua!! :D

   Poista
  2. Kirjoittelin justiin omaan blogiin hieman suunnittelusta, bileiden jälkeen 100% varmasti kattava selostus illasta! ;)

   Poista
 2. Meidän on kutsuttu lauantai-illaksi yksiin Halloween-bileisiin, ja asukin alkaa olla aikalailla kasassa. :) pukeutuminen on kyllä kivaa, mutta ärsyttävän kallista silloin, kun ei itse ehdi/osaa tehdä asua. Onneksi meikillä pääsee jo pitkälle! Naamiaisasuliikkeet kiskovat aikamoisia hintoja, mutta ymmärtäähän sen kun kunnollista menekkiä on vain muutaman kerran vuodessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. Kävin Punanaamiossa (naamiaisasukauppa), ja siellä oli kyllä aikamoinen vilinä! Ainakin noilla puodeilla menee mukavasti tähän aikaan vuodesta! :D Mulla on vielä asu päättämättä, mutta enköhän mä jotain keksi..

   Hauskoja halloween-partyja!

   Poista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä