maanantai 28. lokakuuta 2013 | 13.47

DIY Halloween meikki: "Del Dia De Los Muertos"

Halloween inspistelyn pohjilta päätin testata itse tuollaista maskia. Varmaan jotain tämän tyylistä teen tulevana lauantaina. Oli hyvä testata Tiimarista ja Punanaamiosta ostamiani kasvovärejä ja tuota maskia - osaan sitten tehdä vielä paremman h-hetkellä! Mutta ihan kiva siitä tuli näinkin, vai mitä mieltä olette?


Otin 'urpokuvia' (=ota itse itsestäsi kuva) tekovaiheista. Näitä on juutuubit ja muut täpösen täynnä, tässä siihen listaan yksi kuvasarja lisää.

DYI Halloween meikki - olkaa hyvät!


Aloita meikki ylhäältä (otsasta), ja etene alaspäin. Näin vältyt siltä, että tuhraat muuta meikkiä kädelläsi.
(ihanat silmäpussit ja pystytukka, eikö!)
Maalaa otsaan kuva. Tyypillisesti otsassa on ruusu, timantti tai hämähäkin seitti. Minä tein seitin, ajattelin sen olevan helpoin. Minä käytin tähän nestemäistä kasvomaalia ja rajaussivellintä. Lauantaina saatan käyttää tarkempaa rajaustussia paremman jäljen saamiseksi. Seitistä tullee myös pienempi.
Lisää valkoista maalia nyt poskiin saakka ja nenän ympärille. Piirrä silmänympärysrajat, ja maalaa koko silmäalue mustaksi. Silmän ympärillä voi käyttää vähän punaista tai muuta väriä tuomaan silmiin vähän syvyyttä. Minä vedin punaisella huulikynällä sisäkajalit silmiin. Laita myös paljon ripsaria.
Koristele mustien silmien ympärykset mieleiseksesi. Minä tein punaisella läikkiä molempien silmien ympärille.
Rajasin punaiset läiskät mustalla rajauksella. Totesin, että silmistä tuli vähän liian suuret. Pitää pienentää sitten h-hetkellä.
Tee nenä ja maalaa loppukasvot valkoisiksi. Myös huulet ja kaula/ decolte tarpeen mukaan.. Testasin myös lisätä punaista otsan seittiin, se oli virhe. Ei hyvä.
Maalaa huulet joko kokonaan mustalla (tai haluamallasi värillä), ja tee hammas/hymyrajat poskille. Minä tein tässä liian pitkät rajat, lyhennän seuraavalla kerralla.
Yritä maalata poskiviivat mahdollisimman hyvin mukaillen oman suun mallia, jotta se näyttää puhuessa hyvältä. Tee hampaat pienin pystyviivoin ja maalaa leukaan haluamasi kuva.  Koristele loppukasvot halutessasi kiekuroilla sun muilla.
Lisää takkuiseen tukkaan hassu kukka, ja ota itsestäsi mahdollisimman pelottava valokuva! :D
Mitäs pidätte? 

Kivaa pyhäinpäivänviikkoa!

Rakkaudella,
Elisa

10 kommenttia:

 1. Wau, ihan mahtava! Tuohon silmien ympärille sopis hienosti jotkut kivet noihin punaisiin kohtiin... :) Meinasin loihtia itelleni tälläisen parin vuoden takaisiin Meksiko-bileisiin, mutta jäi meinaamisen tasolle ja menin nunnana... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mulla kävi kans mielessä, et vois vähän blingiä lisätä :) Katsotaan sitten lopputulosta viikon päästä!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tulee mitä tulee, mutta hauskaa varmasti! En enää malttaisi odottaa lauantaita!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. :) Kiitti! Välillä tollanen naamantuhraaminen on varsin hauskaa!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitti :) Nyt kun vielä keksisi pelottavat asusteet tämän kanssa!

   Poista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä