keskiviikko 26. marraskuuta 2014 | 15.11

27+0: neuvolalääkäri ja maha

Tänään raskauskalenteri ilmoitti 27 viikkoa tulleen täyteen. Näin ollen mennään jo 28. viikolla, ihan hurjaa! Enää noin 10-15 viikkoa siihen, että nyytti on sylissäni jos kaikki menee hyvin. Ja vain 29 työpäivää jäljellä ennen äippälomaa (enhän minä päiviä laske, mitenniin..?).

Tänään oli ensimmäinen neuvolalääkärikäynti. Lääkäri oli oikein mukava, ja hän teki perus tutkimukset ja jutskailtiin mun voinnista. Vauvan sykkeet hakkasivat edelleen tasaisen voimakkaasti (pulssi 150-155), ja kohdun kaula ym paikat olivat kunnossa. Eli vielä kaikki näyttäisi olevan varsin hyvin.

Vauvan kokoa lääkäri tunnusteli vatsan päältä. Hänen mukaansa vauvan koko on normaaleissa mitoissa, hieman keskikäyrän yläpuolella. Tarkemmat mitat saamme ensi viikolla, kun käyn raskausajan diabeteksen vuoksi äitiyspolilla kontrollikäynnillä.

Viikon päästä saamme vihdoin (toivottavasti) tietää kumpi meille on tulossa.. <3 Meillehän asiaa ei siis rakenneultrassa kerrottu, vaikka olisin halunnut tietää. Vieläkin mietityttää johtuuko se tämän beiben siveellisyydestä vai vaan ultraajan nuiviudesta..

Raskausvatsani alkaa vasta nyt hieman erottua normaalista. Kun näitä fyllinkejä on tarpeeksi, niin vauveli on saanut kasvaa ihan rauhassa ilman, että kukaan välttämättä huomaisi, jos ei asiasta tietäisi.


Paino on edelleen pysynyt ruodussa, taas oli neuvolapunnarilla kilo vähemmän kuin kuukausi sitten! Eli tosi tyytyväinen olen siihen, että raskauskiloja ei ole päässyt syntymään. Melkein yhtä paksu ja pötkö olen siis edelleen kuin kesällä, mutta painopiste alkaa muuttaa tuohon etumukselle.

Ihanaa, että rakkaalla on kaikki hyvin <3

2 kommenttia:

  1. Olet sä se vaan niin julmetun kaunis!!! <3 <3 <3 (mä veikkaan tyttöä jostain syystä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassu Xena! Saas tosiaan nähdä kumpaa meille povataan <3

      Poista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä