maanantai 24. marraskuuta 2014 | 9.40

Molla Millsia tapaamassa + virkattu läppäripussi

Yksi ehdottomista lempikäsityökirjoistani on Virkkuri -kirja, jonka on kirjoittanut Molla Mills (Mari Leppälä). Tuon kirjan avulla olen oppinut valtavasti uusia juttuja virkkauksesta, ja olen selannut kirjan ehkä sata kertaa läpi. Mainitsinkin kirjasta jo reilu vuosi sitten kissakori -postauksessani.

Kaikkein mieluisimpana työnä ko kirjasta virkkasin itselleni (tai siis MacBook Airilleni) suojapussin. Olen käyttänyt sitä ahkerasti, mutta näköjään unohtanut jakaa siitä kuvaa täällä blogissa. Ohje oli alunperin tehty käsilaukulle, mutta koska käytin paksumpaa lankaa, siitä muodostui täydellinen kaveri kannettavalleni.


Ohje: Virkkuri / Molla Mills (sovellettu)
Lanka: Novita Miami
En tiedä miten tämän lempikäsityökirjani kirjoittaja olikaan sitten eksynyt meidän pikkulähiömme kirjastoon kirjailijavieraaksi, mutta tietysti päätin olla paikalla! Oli kiva kuulla kirjan synnystä ja kirjoittajan ajatuksista virkkauksesta. Hän myös toi mukanaan joitakin virkkaamiaan malleja, ja hieman jopa kateellisena niitä tuijotin - niin siistiä ja kaunista jälkeä! Sormet alkoivat välittömästi syyhytä: olisi tehnyt mieli ampaista ostamaan Molla -kalalankaa, josta hän on lähes kaikki mallituotteensa virkannut.


Seuraava ostos ei varmaan kuitenkaan ole kalalanka, vaan Mollan 2. kirja, Virkkuri 2. Toivoin sitä jo kovasti synttärilahjaksi, mutta eipä tuo miehenköriläs ollut sitä löytänyt - vaikka oli ihan tosissaan yrittänyt. Katsotaan, jospa se löytyisi pukin kontista!

Hainpa vielä tapaamisen lopuksi itselleni vanhanaikaisesti "ommarit" kirjaani:


Taidan olla vähän hölmö, mutta olin tästäkin ihan pöhelön innoissani.

...hormoonit..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä