keskiviikko 12. marraskuuta 2014 | 15.24

Beibelle pehmeää ja lämmintä

Tänään alkoi jo 26. raskausviikko, uskomatonta, että mennään jo näin pitkällä! Vauva molskii ja polskii jo mukavasti, enää ei tarvitse niinkään usein turvautua kotidoppleriin tsekatakseen, että onko vauva vielä siellä. Tämä epäluuloisuus ja epäuskoisuus on kyllä kamalaa, koko ajan ollut takaraivossa ajatus, että mitä jos sille sattuukin jotain.. Nyt toki helpottaa jo se tieto, että jos vauva syntyisi nyt, sillä olisi jo jonkinlaiset mahdollisuudet selvitä <3

Vauvahankinnat on (täälläkin) aloitettu. Yhdistelmävaunut on hankittu, kavereilta on hamstrattu vauvan vaatteita ja kirpparilta bongasin jo sitterinkin! Viimeisin ihanuus, jonka hankin, on tämä kevättalven pakkasiin täydellinen lampaantaljainen Nordlys lämpöpussi.


Tilasin sen jonkun blogin innoittamana jollyroom.fi -sivulta. Vaihtoehtoja pusseihin oli useampia: oli pientä ja isompaa, pussia pitkällä ja lyhyellä karvalla, ja väreissäkin oli valinnanvaraa. Itse valitsin isomman pussin, jossa oli pitkä valkoinen karva. Ja voi juku kuinka ihanan pehmoinen pussi onkaan! (saisinko mennä itse sinne nukkumaan?)

Vaunuihin pussi mahtuu melko naftisti, mutta eiköhän pieni vastasyntynyt siellä viihdy ensimmäiset viikkonsa varsin mainiosti. Varmaan maaliskuun jälkeen noin lämmintä pussia ei enää tarvitsekaan.


Pussissa on takana pieniä "aukkoja", jolla sen saa tulevaisuudessa hyvin kiinnitettyä esim rattaisiin tai vaikkapa turvakaukaloon. Omaan kaukaloomme tämä pussi on vähän turhan iso, mutta rattaissa bebe viihtynee tämän kanssa vielä ensi talvenkin!

Ja mikä tässä todella laadukkaan oloisessa pussissa on parasta, se aukeaa ihan normaaliksi taljaksi! Eli kun taljaa ei tarvitse vaunuissa tai rattaissa, se voi hyvin toimia köllöttelyalustana tai sängyssä pehmukkeena!


Vähän kallis, mutta tosi kiva, ja toivottavasti hyödyllinen ostos - tykkään tosi paljon!

Niin, ja tämä siis EI ole maksettu mainos, vaan ihan oman ihastuksen innoittama postaus! :)


2 kommenttia:

  1. Hei vau! Mielettömän ihana! Mitkäs nuo teidän vaunut on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Ee! Teen varmaan vaunuista oman postauksensa, kunhan saan aikaiseksi kuvattua ne :) Mutta valitsimme siis melko nopealla päätöksellä Brio Smilet, jotka ovat sopivan kapoiset ja ketterät kaupunkielämään, ja eivät olleet hinnaltaankaan ihan mahdottomat.. :)

      Poista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä