torstai 4. joulukuuta 2014 | 12.15

Pikkujoulutunnelmaa Itävallassa

Meillä on nyt kahtena vuonna peräkkäin vietetty työpaikan "vuosikokousta" ja pikkujoulujuhlaa Itävallan Bad Gasteinissa. Tänä vuonna tuo reissu ajoittui kuun vaihteeseen, kotiuduimme reissusta tiistai-iltana. Varsin mukavaa päästä vähän reissaamaan, nauttimaan Alppien upeista maisemista ja pienestä luksuksesta.


Lähdimme matkaan sunnuntaina, ja kuten ihan joka kerta laukkua pakatessani, ainakin yksi kateista osallistuu pakkaamiseen ahkerasti. Jaden anova ilme näyttää siltä, kuin se tietäisi, että taas "äiskä" lähtee..

Majoituimme Bad Gasteinissa hienossa 4* hotelli Salzburger Hofissa. Hotelli on upea, vähän vanhanaikainen suuri hotelli ihan kylän keskustassa juna-aseman laitamilla. Tällaisessa luksushuoneessa olisi kiva viettää aikaa puoliskonkin kanssa, ehkäpä joku päivä pääsemme tuonne yhdessä.

Sunnuntaina saavuttuamme hotellille, kävimme pikalounaalla, jonka jälkeen ilta menikin kokoustaessa. Illalliselle pääsimme vasta puoli yhdeksän maissa, ja aivan huippu-upea jouluillallinen seisovasta pöydästä meni vähän ahmimiseksi. Tarjolla oli niin paljon kaikkea hyvää, ja melko vähän aikaa syödä - keittiö kun sulkeutui jo 21.30. Illallisen jälkeen käväisimme vielä yhdellä ennen kuin minä päätin painua unten maille. Vaikka eihän siitä nukkumisesta mitään tullut, maha oli niin täynnä..
Mitä muuta voikaan odottaa lounaaksi Itävallassa..?
 Maanantaiaamu valkeni todella sumuisena ja sateisena. Suurin osa työkavereista lähti Kaprunin jäätikölle hiihtämään ja laskettelemaan.
Ihan pilvessä


Minä päädyin viime vuotiseen tapaan Salzburgin joulumarkkinoita ihmettelemään. Hieman sateinen ja harmaa keli kyllä latistivat tehokkaasti joulufiilistä, mutta kaunis pikku kaupunkihan tuo on. Tällä kertaa en ostanut yhtään mitään, vaan vietin ne muutaman hassua tuntia vaan tallustellen ja paikkoja ihmetellen. Jos vielä lähdemme samaan paikkaan, niin taidanpa viettää päiväni mieluummin kylpylässä lelluen. Kyllä tuo Salzburg on nyt nähty.
Kaiken kaikkiaan meillä oli ihan mukava reissu. Ja tämä taisikin jäädä viimeiseksi ennen pikkuisen tuloa. Saas nähdä koska seuraavan kerran reissataan, ja minne. Ja millaisella kokoonpanolla... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä