maanantai 21. tammikuuta 2013 | 15.42

Vauvakuumetta.

Vähän erilainen aihe tällä kertaa. Mielessä on varmaan ensimmäistä kertaa elämässäni matkustelun sijasta sisustaminen ja perhe. Kai se on joku pesänrakennusvietti, joka rouvaa vaivaa.. :) Onko samaa ilmassa muillakin?

Emme varmasti ole mieheni kanssa ainoa "tuore" hääpari, joilla on perheen perustaminen suunnitteilla. Enkä sitä aio hävetä tai salata. Olemme jo kauan aikaa tienneet, että perhettä halutaan, ja vauvoja saa tulla.

Minä tosin olen ollut jostain syystä "vanhanaikainen", että halusin saada lapsia vasta kun olen naimisissa. Niinpä pillerit jäivät pois vasta häiden alla. Ja siitä lähtien olemme tienneet, että vauva tulee, jos on tullakseen.

Vielä ei ole ollut viivoja tikussa toivottua määrää, kovasti olo on kärsimätön aiheen suhteen. Odotan jo innolla, että pääsen hipelöimään ihania vauvan vaatteita ym.. * huoh *...

Mikä tämä tällainen oikein on? Taitaa olla se kuuluisa kuume, vauvakuume <3

8 kommenttia:

 1. Voihan vauvakuume tosiaan! Omani tosin sai kylmää kyytiä kesällä, kun kihlattu päätti alkaa eksäksi. Sinkkuuskaan ei kyllä estä haaveilemasta, että jokin päivä, toivottavasti... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pah, kommentti karkasi käsistä liian aikaisin eli piti vielä sanoa: Oikein paljon tsemppiä vauvantekopuuhiin! :)

   Poista
  2. Onpa harmi tuo sun tilanteesi, toivottavasti löydät ihanan isäehdokkaan pian! :) Ja kiitos, mies on tästä "kuumeesta" varsin mielissään * hihii *

   Poista
 2. Mun mielestä on mahtavaa, että sanoo ääneen haluavansa lapsia! Onnea matkaan!

  Omalle kohdalle tätä kuumetta ei ole vielä tullut, joten hyvin pärjää pelkillä kummilapsilla :) (se mikä sen sijaan on pikkasen tyhmää, on anopin mummokuume. kyllä jokaisen pitäisi saada tehdä tällainen päätös ihan itse ja ilman painostusta..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, anoppien mummokuumeet on kyllä omaa luokkaansa!!! :D Minulla anopilla on jo kaksi lastenlasta, joten hän on ihan jo saanut oman kuumeensa hoidettua, mutta voi apua mun äiti on ihan tutinoissaan. Ollu jo monta vuotta. Raukka.. :D

   Poista
 3. Näin pitkästä aikaa kommentoin, kun satuin sattumalta muistelemaan menneitä ja mietin mitäs hääpäiväkaimalle kuuluu.

  Meillä oli siis häät samana päivänä kuin teillä ja näillä näkymin se paras häälahja syntyy kesäkuun alussa.

  Meillä oli siis jo ennestään kaksi lasta ja päätettiin jo etukäteen, että kolmas (ja viimeinen) saa tulla, jos on tullakseen hääyönä. Ja näinhän siinä sitten kävi.

  Ihanaa vauvakuumeilua ja onnea yritykseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Minna ja hääpäiväkaima, kiva kun tulit visiitille! :)

   Ja sylintäydeltä onnea perheenlisäyksestä jo etukäteen, aika ihana häälahja! Meillä jatketaan odotusta, jospa se nyt tärppäisi ;)

   Poista
 4. Itsekin ajattelin meneväni naimisiin ennen vauvan tuloa, vaan vauvakuume vei voiton :)
  Ja näin jälkeenpäin elämässä oli kyllä niin paljon kaikkea muutakin meneillään, että häiden onkin hyvä olla vasta nyt. Onnea vauvantekopuuhiin! Kokemuksesta voin sanoa, ettei se aina käy ihan tuosta vain, mutta odotus palkitaan :)

  VastaaPoista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä