tiistai 8. tammikuuta 2013 | 11.08

Dove Pure & Sensitive - haluatko sinäkin kokeilla?

Minä, kuten moni muukin bloggareista kuuluu Buzzadoreihin. Buzzadorit pääsevät kokeilemaan tuotteita, ja niistä sitten kertomaan eteenpäin. Minut valittiin hieman ennen joulua toiseen Buzzauskampanjaan, tällä kertaa testaamaan Doven uutta Pure & Sensitive kosteusvoidetta.

Iän myötä olen huomannut, että ihoni on alkanut kuivua enemmän ja enemmän. Vielä 10 vuotta sitten ei tullut mieleenikään käyttää päivittäin kosteusvoidetta. Mutta nyt siitä on tullut jokapäiväinen hoitorutiini. Lähinnä näin talvella nukkumaan mennessä on ihana levittää paksua rasvaa käsiin ja jalkoihin.

Dove on oikeastaan kuulunut vartalovoide- (ja suihkugeeli-) suosikkeihini jo tosi pitkään, ei pelkästään sen pehmeyden ja kosteuttavuuden, vaan myös levittyvyyden ja tuoksun takia. Viime syksynä erehdyin ostamaan kilpailevaa tuotetta, ja kyllä tämä on harmittanut. Siksi olinkin kovin innoissani, että pääsin kokeilemaan tätä Doven uutuutta! Kyseessä on siis koostumukseltaan vanha tuttu Dove, mutta ilman hajusteita. (Se on myös alkoholiton ja Dermatologisesti tutkittu).

Voide on tosi miellyttävä, ja olen iloinen, että koostumus on sama kun siinä "perinteisessäkin" Doven vartalovoiteessa. Itse ehkä palaan kuitenkin siihen hajustettuun versioon, koska se on niin kovin miellyttävä omaan nenään. Mutta EHDOTTOMASTI voisin suositella tätä kaikille teille, jotka ette hajusteista piittaa!!

Haluatko sinäkin kokeilla? Ensimmäiset kaksi joka kommentoivat tätä postausta (kuitenkin viim. 16.1.) ja laittavat minulle s-postiin kotiosoitteensa, saavat tällaisen 50ml näytepullon postissa kokeiltavaksi!5 kommenttia:

 1. Tokkiinsa haluan kokeilla, jos kerta on mahdollisuus. :) Laitan s-postia tulemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivakiva! Laitoin sulle tänään postia :)

   Poista
  2. Perille tuli ja heti pääsi käyttöön. :) Kiitos!

   Poista
 2. Hei, onko sinulla jo toinen testaaja? LAitan spostia siltä varalta, että toinen vielä uupuu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Crimali! Mä laitoin sulle eilen näytteen postiin! :)

   Poista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä