torstai 10. tammikuuta 2013 | 14.36

Jutta ja puolen vuoden superdieetti

Katselin nettitv:stä "Jutta ja puolen vuoden superdieetit" -ohjelmasta pari jaksoa. Kyseessähän on tositv -tyylinen ohjelma, jossa jokaista osallistujaa on kuvattu puoli vuotta, ja jokaisen matkaa seurataan aina jaksokohtaisesti. Varsinkin ekassa jaksossa olleeseen Kaisaan pystyn jotenkin samaistumaan. 21 -vuotias nuori nainen on huonossa kunnossa, ja painoakin on yli 135kg lähtötilanteessa. Jakso on täynnä hikeä ja kyyneliä, ja se muutos mikä naisen asenteessa puolessa vuodessa tapahtuu, on upea. Mutta ne itkuiset treenit, kun tulee epätoivo, että "en mä pysty" ovat kyllä tosi tuttuja.

Minunkin personal trainer -tapaamiset ovat välillä tuoneet kyyneleet silmiin. Ei sen takia, että PT:ni (=HPP - henkilökohtainen perseellepotkija) olisi ollut ärsyttävä tai ilkeä (kuten Kaisan PT), vaan ihan puhtaasti siksi, että ahdistaa se, mihin on itsensä päästänyt. Ihan kamalaa. Mutta tästä ei ole muuta kuin tie ylöspäin!

Konkreettisia muutoksia ei ainakaan ulkonäöllisesti ole tullut, koska syöminen (ja juominen) on ollut retuperällä. Mutta sen huomaan, että esim portaiden nousu kolmanteen kerrokseen ei enää tunnu niin rankalta! Pieniä muutoksia on ihana huomata! Nyt kun vielä saisi itseään niskasta kiinni tämän ruokavalion suhteen, niin avot, johan alkaisi tuloksia tulla.

Vielä tähän loppuun yksi asia, mikä ainakin mua ärsytti ohjelman mainoksessa (toivottavasti kukaan ei tästä nyt loukkaannu):
Riitta 35 v, osallistuja 2. tuotantokauden 2 jaksossa.

"Riitta näyttää itseasiassa SAIRAALTA". 

Voiko tuo järkäleen näköinen mies, joka näyttää enemmänkin hormonihirviöltä sanoa, että Riitta on se, joka näyttää sairaalta?!?!!?

*Kuvat napattu kuvakaappauksena nettitv:stä **täältä**

4 kommenttia:

 1. Ihan samaa mieltä tuosta, että tuon näköisen miehen on aika turha puhua siitä, kuka näyttää sairaalta ja kuka ei!

  VastaaPoista
 2. Hahahaha, naureskelin IHAN SAMAA, että miten tuo ukkeli voi sanoa noin, kun oma naama on ku hormoneja liian pitkään vetäneellä metsänpeikolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, hyvä vertauskuva: hormoneja liian pitkään vetäneellä metsänpeikolla!!! Päivän makeimmat naurut!

   Poista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä