perjantai 18. tammikuuta 2013 | 14.58

Kansa mustissa

Törmäsinpä eilen Yle.fi:ssä aika huvittavaan artikkeliin "töihin matkaava suomalainen ei väreillä rehvastele", jonka jälkeen katsoin peiliin. Näiden kuvien perusteella vähän huvittava katsoa omaa asustusta. Mustissa koko nainen huivia lukuunottamatta... Ja ulkotakki- ja kengätkin ovat ylläri-ylläri mustat.


Tässä vielä kuvakavalkaadi, joka artikkeliin oli yhdistetty:

Kuva *täältä*
Värikkäämpää viikonloppua!!! :)

4 kommenttia:

 1. Busted! Aika samaa settiä täälläkin. Kaulaliina oli tosin niinkin värikäs kuin harmaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, värikästä kansaa ollaan :) Jospa sitä kevään tullen taas intoutuisi pukeutumaan vähän värikkäämmin? Kreikassa opas kertoi, että paikalliset ihmettelevät kovasti, kun Suomesta tulee niin paljon nuoria leskiä. Siellä kun mustaan pukeutuvat vaan ne, jotka ovat jääneet leskiksi jossakin vaiheessa.

   Poista
 2. täysin "nähty".. Aikoinaan oli sellainen tekokelsiturkkijakku, joka oli huutavan sininen. Sain siitä niin paljon positiivista palautetta, että ihana väriläiskä. Jäi vähemmälle käytölle siitä syystä, että oli vain lantioon pituus, talvipakkasilla kaipaa pidempää lämmikettä. Sitten ihmetellään, ettei kukaan näy liikenteessä, heh. Niin asiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oikeen pistää silmään, jos jollain on joku pirtsakampi takki kun musta. Koskakohan ne "ihanat" neonväriset talvivaatteet tulevat muotiin..

   Poista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä