lauantai 16. elokuuta 2014 | 8.44

Viides kerta jo - Chilifest 2014!

Heipparallaa pitkästä aikaa!

Kaoottisen viikon jälkeen on kiva hypätä laina-auton rattiin ja lähteä suhaamaan kohti Mansea, jossa käynnistyi eilen jo lajissaan viidennet Chilifestit. Ja koska me ollaan tällaisia "chilipäitä", niin olemme mekin perinteitä kunnioittaen matkaamassa samaan paikkaan jo viidettä kertaa. Viime vuoden fiiliksiä voi käydä kurkkaamassa täältä.Tänä vuonna lähdemme reissuun jälleen hieman eri kokoonpanolla: matkaan lähtee nyt ensimmäistä kertalaisena miehen (kohta) 12 -vuotias tytär sekä hyvä ystävättäreni poikansa kera. Yövymme Tampesterissa hotelli Ilveksessä, joten tiedossa on koko viikonloppu tulista kivaa. Katsotaan, jos sunnuntaina piipahtaisimme lasten iloksi vielä vaikkapa Särkänniemellä!

Vaikka tiedän, ettei festeillä enää taida olla meille mitään uutta annettavaa, on siellä kuitenkin mahdottoman hauska käydä katsomassa kilpailuja, maistelemassa toinen toistaan tulisempia juttuja ja ihmettelemässä mitä kummempia chilikombinaatioita. Mieleen on viime vuosista jäänyt erilaiset chilijäätelöt, chili-mustamakkara ja miehelle tuskaa tuottanut Ultimate Death Burger.

Kuva lainattu täältä
Tänä vuonna mies ei varmaankaan toivottavasti lähde pelleilemään näillä liian tulisilla haasteilla, vaan pysytään sopivan tulisissa jutuissa. Varsinkin, kun esim yllämainitun burgerin jälkipyykki ei välttämättä ollut lapsille soveltuvaa nähtävää.. Huh.

Kivaa viikonloppua kaikille, mä lähden nyt pakkaamaan autoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä