keskiviikko 20. elokuuta 2014 | 9.34

"It's time to get excited about your trip to Cork!"

Matkakuumetta on jälleen ilmassa: ylihuomenna meinaan ampaista suoraan töistä lentsikkakentälle ja lennähtää Irlantiin! Irlanti on vaan niin ihana ja kaunis paikka, jossa ihmiset ovat pääosin mitä mahtavimpaa sakkia. Olen käynyt Irkuissa muistaakseni 4 kertaa, edellisestä visiitistä on vierähtänyt jo reilut 10 vuotta. Miehelle tämä reissu on ensimmäinen, joten matkasta pitää yrittää ottaa kaikki irti.


Tällä(kin) kertaa matkamme vie Corkiin, pieneen suloiseen kaupunkiin Irlannin eteläosissa. Tämä on kolmas kerta samaisessa kaupungissa, jossa asustaa vanha työtoverini ajoilta, jolloin asuin vielä Skotlannissa. Rakas, ihana ystävättäreni, jonka kanssa yhteydenpito on jäänyt viime vuosina liian vähälle välimatkojen ja varmaankin laiskuuden takia, on menossa naimisiin. Enkä voisi olla onnellisempi ja nöyrempi siitä, että hän halusi kutsua meidät mukaan todistamaan suurta päiväänsä.Lennämme Dubliniin perjantai-iltana suorilla lennoilla, ja tarkoituksemme on vuokrata auto koko viikonlopuksi. Ajelemme suoraan Corkiin, jossa majoitumme ensimmäisen yön perinteisessä B&B:ssä pubin yläkerrassa!

Ajatelkaas mikä 'Emmerdale' -fiilis jo nyt! :D

Lauantaina vaihdamme majoutuspaikkaa hotelliin, jossa häät vietetään - ja asumme siellä loput kaksi yötä. Ihanaa pientä luksusta päästä asumaan hienoon hotelliin, jossa myös itse hääjuhla pidetään! <3

Häitä tanssitaan lauantaina, vihkiminen on ensin katolilaisessa kappelissa, josta siirrytään sitten hotellille juhlimaan. En malta odottaa pääsyä juhliin, jossa on taatusti yltiöpositiivinen ja iloinen irlantilainen meno! Olen tavannut morsiammen perheen jo pariin kertaan, joten tiedän jo varmuudella, että pääsy osaksi tuota iloisen, musikaalisen ja rakastavan perheen juhlaa tulee olemaan ikimuistoinen!

Sunnuntai ja maanantai pyhitetäänkin sitten Irlannin maisemiin tutustumiselle ja kiertelylle. Pitää yrittää nähdä nyt mahdollisimman paljon, kun emme taas tiedä, koska seuraavan kerran sinne pääsemme..

Vähän kyllä jännittää tuo autolla ajaminen...

** Kuva **
Ja koska olen lupautunut kuskiksi, veikkaan, että Harria jännittää vielä enemmän...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä