keskiviikko 11. kesäkuuta 2014 | 15.41

Mitä kuuluu?

Minulle kuuluu ihan hyvää. Kovasti odotan lomaa ja meidän reissua, enää 11 työpäivää jäljellä! Sitä ennen on vielä kaikkea kivaa tiedossa: lauantaina lähdetään tyttöporukalla Naantaliin hummaamaan ja sitten onkin jo juhannus. Kesä on kyllä ihan mahtiaikaa!

Naantalissa meidän on tarkoitus (säästä riippuen) mennä piknikille ja fiilistellä kaupungin tunnelmaa. Illallista syömme Uusi Kilta -ravintolassa, jossa myös viime vuonna söimme hääpäivämatkallamme. Reissu Naantaliin oli päätetty jo ajat sitten, iltaohjelmamme tarkentui vasta vähän myöhemmin:


Kun meille selvisi, että ihqu Siltsu esiintyy Naantalin Kaivohuoneella, niin pakkohan se oli liput käydä hakemassa. Onko meistä tullut keski-ikäisiä, kun odotamme ihan päreissämme Jari Sillanpään keikkaa?

Viime viikonloppuna kävimme piipahtamassa Kivenlahtirockissa Leppävaarassa. Kivenlahtelaisena olen tietysti vähän näreissäni siitä, että hieno festivaali siirrettiin Leppävaaraan, ja kauan sitä boikotoinkin juuri samaisesta syystä. Mutta kun nyt kerrankin avautui mahdollisuus päästä festaroimaan ihan ilmaiseksi, niin pitihän se käyttää hyväksi.Pohdin myös kevään projekteja, joista jokainen on mennyt enemmän tai vähemmän metsään. Säästötalkoot eivät tuottaneet haluttua tulosta; kaikki säästöön tarkoitetut rahat ovat menneet reissuihin ja lentolippuihin. Mutta mitäpä siitä. Matkustus ja mahdollisuus matkustaa on vaan niin ihana juttu, etten kadu yhtään siihen tarkoitukseen laitettua Euroa.

Laihdutuskin on ihan lepikössä, painot taitaa olla ihan samoissa luvuissa kuin vuosi sitten. Ehkäpä rantakuntoon kesäksi 2015?


Kivaa loppuviikkoa, viimeistään sitten ensi viikon alussa vähän Naantalikuulumisia :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä