lauantai 21. kesäkuuta 2014 | 15.28

Erilainen juhannus, miesflunssa.

Meillä vietetään joka toinen juhannus perhejuhlaa, ja joka toinen aikuisten juhannusta. Johtuu siitä, että miehen tyttären juhlapyhät jaetaan tasan äitinsä kanssa. Tämän juhannuksen piti olla aikuisten juhannus. Ja niin se onkin, joskin kovin erilainen kun alunperin oltiin suunniteltu.

Mies, joka ei koskaan sairasta, päätti sairastua näin juhannuksen kunniaksi. Ja niinpä me ollaankin oltu ihan kotosalla, paranneltu miesflunssaa. Ei se oikeastaan mitään haittaa, ihan mukavaa ja rentoa meillä on ollut. Ja pitääkö sitä aina niin kauheasti panostaa?

Alunperin meillä oli tarkoitus lähteä Porkkalanniemeen mökkeilemään, josta suunnitelmat säätilojen vuoksi kutistuivat anoppien kanssa illallistamiseen täällä meillä. Ja kun miesflunssa iski, jäi illallistamisetkin väliin.

Koska miesflunssa vie kaiken energian niin vaimolta kuin mieheltäkin, vietän juuri nyt keskikesän juhlaa omalla parvekkeella skumppapullon kera.

Käy se näinkin!
Jos ajatellaan positiivisesti: onneksi sairastetaan nyt, eikä viikon päästä! Nimittäin enää 8 aamua meidän reissuun, IHANAA!!

Hyvää keskikesän juhlaa teille kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä