maanantai 2. kesäkuuta 2014 | 13.40

4 -vuotissynttäreillä

Sunnuntaina vietimme nyt jo nuoren neidin 4 -vuotissynttäreitä. Vastahan tämä pieni prinsessa täytti 3 vuotta.. Saimme nauttia perheen seurasta, nauraa lasten jutuille ja maistaa tämän kesän ensimmäistä mansikkakakkua. Joskaan mansikat eivät vielä olleet Suomen pelloilta kakun päälle ehtineet. Mutta jopa hollantilaisiksi mansikoiksi ne maistuivat niiiin hyviltä.


Lahjaksi virkkasin hänelle vaaleanpunaisen kesäjakun, jota esittelinkin jo ** täällä **. Sattuipa aavistukseni oikeaan, ja vaaleanpunainen, strasseista kimalteleva vaate oli enemmän kuin mieluisa. Ja koska lankaa jäi yli vajaa kerä, tein jakkuun vielä sopivan kesähatun. Ja sekin kelpasi tyylitietoiselle mainiosti!

Hatun malli ja ohje on bongattu craftsysta, mallin nimi on "Little Sister Hat", ja kooksi valitsin "child" (vaihtoehtoja olivat baby, toddler, child, adult). Lanka loppui kesken, ja pari riviä mallikuvioa jäi tekemättä. Mutta onneksi hattu olikin ihan justiinsa nappiin, jos lankaa olisi ollut ohjeeseen tarkoitetun verran, olisi hattu ollut armottomasti liian iso. Onni onnettomuudessa, niin kuin joku on joskus sanonut!


Ja kyllähän mulle poseerattiinkin ahkeraan:Aika ihana, eikös! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä