tiistai 17. kesäkuuta 2014 | 9.06

Ihan kun olisi ollut pidemmälläkin lomalla!

Oletko koskaan viettänyt niin hauskan ja kivan viikonlopun, että kotiin palatessasi on tuntunut, että olisit ollut pitempäänkin lomalla? Minulla oli juuri sellainen viikonloppu! Tai siis yksi yö Naantalissa ihanien tyttöjen kera. Kaksi päivää ja yksi yö, joiden aikana nauroin ja nautin niin paljon, etten  muista koska olisi ollut niin hauskaa! Ahhh mikä fiilis!!

Päätimme jo keväämmällä, että joku kiva "girls night out" olisi kiva juttu, ja lopulta hyvän ajomatkan päässä oleva aina aurinkoinen Naantali vei voiton. Ja bonushuippu oli tietysti viikonloppuna Kaivohuoneella esiintyvä Siltsu!

Majoitukseksi varasin meille booking.com:n kautta Villa Sukka -nimisestä majatalosta neljän hengen huoneen. Villa Sukka oli enemmän kuin olisimme voineet edes kuvitella! Ihana, suloinen, kodikas, kaunis ja lämminhenkinen paikka, jossa alakerrassa asui isäntäväki, ja yläkerrassa makuuhuoneet ja yhteiset tilat. Paikka sijaitsee n. 10 minuutin kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista (5min spa:lle), joten sijainninkin osalta paikka oli mahtava.


Villa Sukka <3 


Meidän makkari, soveltuisi hyvin isommallekin perheelle! Yhteisissä tiloissa oli pieni keittiö jääkaappeineen ja kahvinkeittotarpeineen, kylpyhuone ja sohvanurkkaus. Tuolla päädyssä näkyy myös ihana aurinkoterassi, jossa nautiskelimme minilomamme aloitusskumpat. Ja ahhh, kuinka aurinko lämmittikään... 


Oikealla olevan oven takana on kahden hengen huone, meidän neljän hengen huoneemme oli tuossa käytävän päässä.
Parin tunnin päästä siirryimme Uusi Kilta -nimiseen ravintolaan vanhan kaupungin sydämeen illallistamaan. Nautimme ravintolassa jumalaisen ihanan illallisen viineineen ja alkumaljoineen. Ruoka oli jälleen kerran ihan taivaallisen hyvää.  Kokin tervehdyksenä saimme maa-artisokkakeittoa ja alkuruoaksi otimme vähän salaattia. Pääruokana kaksi meistä söi talon pippuripihvit, joka oli suussa sulavan mureaa. Kolmas daami tilasi siikaa ja parsaa, joka sekin näytti ihanan kesäiseltä ja raikkaalta! NAM NAM :)Illan aikana myös kippisteltiin useampaan otteeseen.. 


Naantali on kyllä todella kaunis paikka. Ja ihan joka kerta tämä auringon lasku on yhtä upea. 
Ruoan jälkeen siirryimme Kaivohuoneelle, jossa illan tähtiartisti veti aivan supermahtavan keikan! Tanssimme, lauloimme äänemme käheiksi ja "jortsusimme" Siltsun tahdissa aamun tunneille. Meistä tuli ihan faneja! :DAamulla tuntuikin päässä ja jaloissa, että on skoolattu ja on tanssittu. Onneksi Villa Sukan majoitushintaan sisältyi ihana, monipuolinen aamiainen Naantalin Seurahuoneella. Tarjolla oli ihan kaikkea mitä (krapula)aamuun voi vaan tarvita. Istuimme ulkona terassilla, nautimme aamiaisesta ja auringosta. Kuinka ihanaa voi olla, kun aurinko paistaa ja kaikki ovat vieläkin niin hyvällä tuulella superhauskan illan jäljiltä!


Aamiaisen jälkeen tallailimme vielä kaupungilla, ja kävimme turisteille tarkoitetulla tuktukjuna-ajelulla. 
Lopuksi vielä villasukat Villa Sukassa..


Ihana viikonloppu, ihana Naantali! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä