keskiviikko 28. toukokuuta 2014 | 9.31

Buzzador: Nestle Shredded Wheat

Tähän loppukeväälle minulle on paukahtanut yhtäkkiä neljä erilaista Buzzador -kampanjaa. Buzzadorina minulle annetaan mahdollisuus testata erilaisia tuotteita ja minun tulee jakaa niistä tietoa eteenpäin myös muille. Hauskaa päästä kokeilemaan myös sellaisia juttuja, joita ei yleensä tule itse ostettua.

Yksi näistä kampanjoista on Nestle Shredded Wheat -aamiaismuro, joka on ymmärtääkseni vasta tulossa kauppoihin. Murot ovat täysjyvätyynyjä, joiden sisällä on melkoisen makea marjainen sisus.Maistelimme näitä perheen kesken ihan kuiviltaan, ja maku oli ihan ok. 12 -vuotias tyttö piti näistä selkeästi enemmän kuin me aikuiset, joiden mielestä marjainen sisus oli vähän liian makea ja 'teollisen' makuinen.

Testasimme näitä myös maustamattoman jogurtin ja maidon kanssa, minä jogurtilla ja muu perhe maidolla. Maidon kanssa murot eivät välttämättä maistuneet, niiden mennessä nopeasti lötköiksi ja sisällä olevan hillon makeuden vuoksi. Jogurtin kanssa lötköisyydeltä vältyttiin, joten niiden kanssa murot sopivat selvästi paremmin.


Luulin murojen sisältävän melko paljon sokeria niiden makeuden vuoksi, mutta ei sitä ihan niin paljoa ollutkaan kun luulin. Yli 18g/100g on kuitenkin melkoisen paljon verrattuna siihen, mitä normiaamiaisella syömme. Eli aamiaismurona tämä ei taida meidän ostoslistoillemme päätyä.

Kuitupitoisuudeltaan tämä muro on ihan hyvä, täysjyvävehnää on kuitenkin lähes 70% murosta. Sen vuoksi voisimme ajatella näitä pienenä välipalana tai hätävarana. Ihan kuivilteen. Voisin kuvitella, että perheen pikkuväelle nämä olisivat oiva välipalaeväs kantaa mukana vaikkapa pitemillä automatkoilla tai päiväretkillä.

Yhteenvetona nämä olivat siis ihan kiva, mutta ei välttämättä päädy ostoslistoillemme näiden sisällön makeuden vuoksi. Uskon kuitenkin, että nämä löytävät paikkansa perheistä, jossa on vähän enemmän pikkuväkeä.

Haluaisitko sinä päästä testaamaan erilaisia tuotteita Buzzadorin ominaisuudessa? Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen. Seuraa ** tätä linkkiä ** rekisteröityäksesi Buzzadoriksi. 

Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää ** täältä **. 

Ja eikun testailemaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä