perjantai 23. toukokuuta 2014 | 11.00

Blogin ehostusta

Kuten te tänne eksyvät varmaan huomaatte, on sivullani tapahtunut kaikenlaista. Tunnen itseni täydelliseksi datanörtiksi, kun olen onnistunut koodailemaan kaikkia pikku jippoja tänne sivulle. Ja voi olla, että innostukseni meni jopa vähän överiksi..?

Lähes kaikista näistä jiposta saan kiittää ihanaa "Koodikielellä" -helpperiblogia, jossa on palikkakielellä kerrottu ohjeita vaikka mihin bloggerin ulkonäköaiheisiin. Myös tämä blogipohjan koodi on sieltä kotoisin - kiitos ja kumarrus blogin kirjoittajalle!

Onnistuin kuvankäsittelyohjelmalla tuunaamaan itselleni myös tällaiset "superhienot" (hehe) somenapit, jotka vielä linkittyvätkin oikein!


Eli noista kun painaa klik klik, niin pääsee seuraamaan tätä piskuista ihan omasta elämästä kertovaa blogia. Niin, ja lähettämään minulle sähköpostia. Tai vaikkapa kurkkaamaan Elisan elämää Instagramin puolelle.

Lisäksi sain tuonne sivupalkkiin näppäiltyä uuden widgetin, jossa vilkkuu snapshoteja instagramista, siihen ohjeet löytyivät "Tyhmän Bloggerin" sivulta.

Vielä pitäisi keksiä miten noita widgettejä saisi muokattua järkevämmäksi alareunassa; kuvat keskitettyä tai otsikot siirrettyä oikealla. Jossain se koodinpätkä varmasti on, mutta enpä ole vielä löytänyt. Mutta se on ihan pikku jutska, en anna sen nyt häiritä.

Mistä te olette löytäneet vinkkejä blogin ehostukseen?

Ihanaa kun on perjantai, muiskis ja huiskis teille kaikille!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jee, kiitti! Ja kiitos vielä viikon takaisesta, meillä menikin täällä sitten ihan pikku tunneille.. ;)

   Poista
 2. Näyttää kyllä tosi kivalta ja raikkaalta :)

  Ihan näin näppituntumalta sanoisin, että näyttäis siltä, että noiden alareunan widgettien otsikoiden tyyli määrittyy yleisesti samoin kuin muidenkin otsikoiden, ja kun otsikon tyyli on keskitetty, niin siksi niidenkin on. Että jos löytyy koodinpätkä tyylitiedostosta (CSS), jossa voi eritellä muut ja widgettien otsikot, niin sitä muokkaamalla voit saada alareunan widgettejä näyttämään paremmalta (tai siis silloin kaikkien widgettien otsikkotyyli muuttuu, mutta pointtina siis että jos haluat edelleen varsinaisten postausten otsikoiden olevan keskitetyt niin siksi erittely). Sitähän en sitten osaa sanoa, onko se mahdollista, vai tottelevatko kaikki otsikot samaa tyyliä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Rouva Koo! Joo, mä kanssa epäilen, että jostain sieltä koodista toi otsikoiden keskittäminen/ asettelu löytyy. Pitää yrittää paneutua siihen jossakin välissä..

   Poista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä