sunnuntai 21. heinäkuuta 2013 | 17.05

Mökkipäiväkirja, osa 3

Ihanan laiskaa ja hidasta tämä mökkeily. Ei ole pakko eikä ole kiire. Saa vaan olla möllöttää, polttaa takkaa ja lukea kirjaa (tai blogeja). Ja lämmittää saunaa ihan just sillon kun itseään huvittaa. Ja katsella kun kissat nauttivat takan päällä löhöilystä ja kärpästen metsästyksestä. Vaikka tuossa jälkimmäisessä ne on kyllä ihan surkeita. Mun citykissat kele.


Kelit ei oo suosineet meitä juurikaan. Joko tuulee tai sataa, tai sitten tuulee ja sataa. Mutta mitäs tuota stressaamaan, me ollaan kuiteski lomalla ja meillä on just ihanaa. :)

Eilen vietiin tyttö Jyväskylään, josta hän matkusti reippaana itsekseen Mikkeliin äitinsä kanssa mökkeilemään. Ja me sit isännän kanssa juhlistettiin kahdenkeskeistä aikaamme suuntaamalla Kanttariin, Petäjäveden ainokaiseen kuppilaan. Oltiin ihan outolintuja, kaikkihan siellä tuli heti utelemaan, että keitäs te ootte. Ja pubiruusut kävi ihan kuumana Harriin. Ihania puumia! :D

Illan kohokohta oli kuiteski julkkisesiintyjä, lailava kansanedustajamme Mikko Alatalo!!! Siinä meille huumorimomenttia ihan tosissaan! Jorattiin ihan kybällä Mikkoo, ja pakkohan se levykioli ostaa. Se päässee meidän levyhyllyyn kohtaan "levyjä, joita ei ole koskaan kuunneltu".


Tällaista täällä tällä kertaa :) toivottavasti vähä lämpenee!

Rakkaudella, 
Elisa

Ps. Kaikki kuvat on ihan onnettomia, tää iPadilla bloggaus on vähä rajoittavaa. Laitetaan sit parempaa kuvakavalkaadia, kunhan päästään taas oikeelle koneelle Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä