Arvaattekin varmaan ruokapolitiikan, taas grillattiin. Tarjolla oli (anoppien tekemää) lohi- ja perunasalaattia, tzatsikia, fetasalaattia ja kreikkalaisittain maustettua kanaa ja härkää. Varsin pätevät grillieväät!
Juomina meillä oli kuohuvan lisäksi anoppini tekemää raparperisimaa, joka oli varsin makoisa alkudrinkki. Pitänee joskus itsekin kokeilla!
Vaikka tässä kuvassa minä olenkin jo siirtynyt "aitoon" kuplivaan. Kyllä muuten sopii Prosecco ihanasti kuumaan kesäpäivään! |
Tarkkasilmäiset saattavat huomata joidenkin mölkkyjen ympärillä ruskeaa nauhaa. Ne ovat jäännöksiä hääpöytiemme kattauksesta, en vaan ole saanut aikaiseksi niitä poistaa. |
Pään painan ruohikolle ja oion jalkojain.
En jaksa pohdiskella, mä tahdon olla vain.
Sen viisaammat voi tehdä, mä päivän kultaan jään.
Mä tunnen kaikki tuoksut ja luonnon loiston nään.
Voi leikitellä mielikseen,voi ottaa jättää paikoilleen
tai olla niin kuin luonnostaan ja maata vaan."
(Tove Jansson)
Rakkaudella,
Elisa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos ihanista kommenteista!