keskiviikko 3. heinäkuuta 2013 | 8.17

"Mansikat tekee mut onnelliseksi"

Joka kesä tämä nainen rakastuu mansikoihin. Niin paljon, että niitä pitää pakata pakastin täyteen. Jotta niitä voi sitten rakastaa myös talvella aamupuuron joukossa. Ja miksei satunnaisen mansikka-margaritan tms muodossa myös.

Nojoo, joku marja rakastumisen ja onnellisuuden lähteenä nyt on vähän ehkä kärjistettyä, mutta pitää nyt kuitenkin sanoa, että se on mun ykköslempparimarja. Ja kyllä niitä sitten kesällä syödäänkin! Oli ne sitten metsämansikoita tai ihan niitä kunnon mollukoita <3

Eilen sitten ostin ensimmäisen satsin pakastimeen laitettavaksi. Hymyissä suin pakkasin aarteitani pakasterasioihin samalla, kun pakastin suli. Isi kun aina opetti, että pakastin pitää sulattaa, ennenkun sinne laittaa uutta satoa. Ihan hyvä opetus, tuleepahan kerran vuodessaa siivottua myöskin pakastin ja sen syövereihin eksyneet jämät.

On se vaan hauskaa, kun kaikki mahdollinen on aina niin uutta ja jännittävää noille kissoille..
Mun pikku apulaiset <3
Tässä oli siis mun eilisiltaiset askartelut:

Mansikat tekee mut onnelliseksi. Niin tekee moni muukin asia. Eiks ookki ihanaa, että pienet asiat tekevät onnelliseksi!

Rakkaudella,
Elisa

1 kommentti:

  1. Mansikat on niin parhaita <3 Onneksi anoppi pitää meidät marjoissa, niin ei tarvitse itse tuota pakastusshow'ta suorittaa :)

    VastaaPoista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä