perjantai 3. toukokuuta 2013 | 10.38

Kokkikoulussa

Aina silloin tällöin päästään duuniporukan kanssa tekemään jotain kivaa, useimmin ollaan oltu porukalla syömässä. Eilen oli taas yksi tiimi-ilta, ja tällä kertaa päästiin kokkikouluun! Sain suosituksen Team Kitchenistä joltakin kollegaltani, ja varasimme ranskalaisen keittiön menun itsellemme valmistettavaksi. Kivaa tehdä ruokaa porukalla, kun kattamisesta, tiskaamisesta ja siivoamisesta ei tarvitse huolehtia!

Ruokalistalla meillä oli:


Parsaa ja hollandaise kastiketta
Creme Ninon, sherryllä maustettu hernesosekeitto
Karitsan ulkofilettä yrtti-pinjansiemen kuorrutuksella ja maa-artisokka-selleri gratiinia
Suklaamousse ja mansikoita


Oli muuten aikastas hyvät ruoat, vaikka itse kokattiinkin! Minä olin tuossa "hernekeittoryhmässä", ja tehtiin myös lampaan timjamipunaviinikastike. Saatiin tooosi hyviä reseptejä tulevaa äitienpäivääkin silmälläpitäen.

Myös tuo konsepti oli tosi kiva, opittiin jokainen jotain uutta, päästiin viettämään yhdessä aikaa muutenkin kun ruoan ääressä. Tämä olisi varmasti kiva juttu esim polttariohjelmaksi!! Tai miksei ihan muuten vaan kavereidenkin kesken! Suosittelen erittäin lämpimästi!

Haluaisitteko, että jaan jonkun noista illan resepteistä? Minkä?


Kivaa kun on taas viikonloppu!! Nauttikaahan auringosta ihanaiset!5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, laitetaan hernesopparesepti tulemaan viikonloppuna! :D

   Poista
 2. Hernesoppa kiinnostaa myös täällä :)

  Meilläkin oli tiimin kokkailuilta muutama kuukausi takaperin, oli kyllä kivaa! Meiltä tosin löytyy pelit ja vehkeet omasta takaa työpaikalta, joten oltiin ihan toimistolla kokkailemassa.. Toimi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdessä kokkailu on kyllä hauska tapa irtautua työmaailmasta, vaikka ollaankin työkavereiden kesken. Oli tosi hauskaa! Laitan tässä viikonlopun aikana (jahka auringolta ehdin) hernekeittoreseptin.

   Poista
 3. Mun Mieskin on joskus käynyt tuolla Team Kitchenissä kokkailemassa duuniporukalla ja tykkäsi kovin :) Herkuilta vaikuttaa kaikki nuo annokset!

  VastaaPoista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä