maanantai 29. huhtikuuta 2013 | 11.59

Brunssirinki: Flada 13

Eilen taas kokoontui brunssipiirimme, Ladies who Brunch. Tämä "lanseerattiin" tuossa alkuvuodesta, kun harmiteltiin sitä, ettei enää oikeen koskaan ehdi tyttöjen kanssa tavata. On opiskeluja, on pieniä vauvoja sun muita kiireitä. Meitä on tällä hetkellä 7 hengen ryhmä, ja noin kerran kuukaudessa olisi tarkoitus treffata brunssin merkeissä.

Pari kuukautta sitten nautimme brunssia Arabian Dylanissa, missä kyllä valikoiman kanssa oli sellainen runsaudenpula, että oltiin kaikki ihan ähkyinä. Sieltä ei ole yhtään kuvaa, unohtui ottaa siinä kaikessa hälinässä. Dylanin brunssi oli siis aivan upea tarjonnaltaan, joskin jonottaminen ja kova meluhäly toi vähän miinuksia.

Eilinen brunssi menikin rauhallisemmin Flada 13:ssa, jossa oli todella mukava, rento tunnelma. Ei läheskään niin kiireinen ja meluisa kuin Dylan.

Flada 13 on pieni, parikymmentäpaikkainen ravintola Kalevankadulla, hyvin lähellä keskustaa, siinä Annankadun kulmassa. Brunssi jakautuu seuraavasti:

Jokainen saa valita itselleen "customoidun" omeletin täyttämällä paikalle katetun tilauskortin. Samassa yhteydessä saa tilata juomat pöytään, teet, kahvit ja mehut sai noutaa baaritiskiltä/ buffasta.


Seisovasta pöydästä saa sitten hakea salaattia, pateeta, leipää, karjalanpiirakoita, luonnonjogurttia, hedelmiä, ymym...


Jälkkäripöydästä löytyi sitten juustoja, täytekakkua, piirakkaa (kera vaniljakastikkeen) ja jälkkärit kruunasi paikan päällä paistettavast ihanat voffelit, joista en sitten kuvaa enää ehtinyt ottaakaan.

Maistuis varmaan sullekin!

Tässä vielä paikan plussat ja miinukset:

+ Kiva rauhallinen tunnelma
+ Customoidut omeletit
+ Henk. koht palvelua, kun sai juomatilauksen ja laskun pöytiintarjoiltuna
+ Ihanat jälkkärit
- Leipävalikoima oli vähän vaisu, vaihtoehtona vaalea paahtistyylinen leipä ja sitten ne karjalanpiirakat
- Ei ollut munavoita niiden piirakoiden päälle.

Brunssin hinta: 22€, skumppapullo 21€ (4,20€/lasi, jos 5 juojaa)

Yhteenveto: hintansa väärti paikka, aivan ihanteellinen, jos kaipaa rauhallista ja "hidasta" tunnelmaa. Ehdottomasti sai kupunsa täyteen.
Erityismaininta vielä niille omeleteille ja vohveleille!

Mukavaa alkanutta viikkoa!

3 kommenttia:

  1. Ihan alkaa kuola valumaan :D
    Tahdon heti brunssillE!

    VastaaPoista
  2. Vaikuttaa kivalta paikalta! On kyllä tullut käytyä ihan liian harvoin brunssilla... P.s. Blogissani on sinulle tunnustus. :)

    VastaaPoista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä