tiistai 7. toukokuuta 2013 | 8.30

Kaaos olohuoneessa..

Kerroin muutama viikko sitten, että olohuone on menossa uusiksi, kun ostin meille uuden tv -tason/ senkin Maskusta. No olkkarinmuutokseen saatiinkin vauhtia, kun sain yhteydenoton Itellan kuljetuspalvelusta viikko sitten. Toimitus uudelle kalusteelle sovittiin torstai-illaksi. Minähän olin siellä kokkikoulussa, joten mies oli vastaanottamassa sitä kotona. Tulin myöhään illalla kotiin, ja en sen enempää kiinnittänyt huomiota paketteihin.... Perjantaina hankkiuduimme ensitöiksemme eroon vanhasta kirjahyllystä, ennenkuin kasaustalkoiden piti alkaa.

Kun vanhasta hyllystä oli päästy eroon, avasimme kasausmotivaatioviinipullon, ja kävimme laatikoiden kimppuun. Ikäviksemme tajusimme, että se tärkein paketti oli unohtunut matkasta...

Lähtötilannehan kaikessa kauheudessaan, läävägeenin maustamana oli tämä:


Tavoitetila oli tämän suuntainen:
**KUVA**

Ja tämä oli se, mitä viikonlopuksi saatiin:

Emmerdalet menossa..
Arvatkaas oliko tämä rouva riemuissaan, kun huomasi tv -tason rungon puuttuvan?! Soitin pikapikaa Maskuun, ja tyly vastaus oli, että soitellaan maanantaina tehtaaseen ja kuljetuspalveluun, että missä on vika. Yritin siihen sitten vähän valitella, että eihän tämän nyt näin pitäisi mennä, ja että eikö mitään ole tehtävissa. Vastaus siihen oli:

"Luuletko sä, että me tämä tahallaan tehtiin?!"

Noh, nyt sitten odottelen, että ilmoittavat Maskusta toimitusaikaa sille rungolle, saas nähdä koska se tulee... Paree olis olla viikonlopuksi, tai muuten menee äitienpäivälounaat sun muut ihan plörinäksi. En mä voi tohon johtosekamelskaan ketään vieraita kutsua, p*&%€!!! (Plus että kaikki kaappiin kuuluvat tavarat ovat nyt nätisti valloittaneet meidän ruokapöydän.

Mitä tästä opimme?


Pidättäydy vaan Ikean tuotteissa, jos jotain puuttuu, niin tuotteiden keräilijä ja kuljettaja löytyy peilistä. Ja Ikea on auki joka päivä, puuttuvan osan voi hakea milloin vain.


2 kommenttia:

  1. Voi apua... mitä niissä paketeissa sitten oli, seinähyllyt vain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, laatikoissa oli runkoon kuuluvat laatikot ja kaapin ovet. Ei paljoa lämmitä... Mikä ankeinta, sain just kuulla, että rungon toimitus menee KESÄKUUN puoleenväliin. Nyt arvotaan, että puretaanko kauppa, vai odotellaanko vielä yli kuukausi.

      Poista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä