keskiviikko 29. toukokuuta 2013 | 13.25

Fatkini

Kesä tulee ja bikinikausi lähestyy. Meille monille plussakoon tytöille (tai ainakin minulle) se on vähän pelottava ajatus - miten sitä taas kehtaa raahata valkoisen valaan mallisen itsensä rannalle. Kaikki talven dieetit ovat kosahtaneet alkutekijöihinsä, ja viime vuoden kesäkilot ovat jämähtäneet joulu- ja pääsiäiskilojen alle.

Rantakuntoon on siis lähes mahdoton enää ehtiä, ja törmäsin tuossa hetki sitten Iltalehdessä videoartikkeliin Fatkinista. Tällaset mulle!
Kuvat *täältä* ja *täältä*

Aika södet, eiks jeh?


Rakkaudella,
Elisa ...joka jo mielessään matkaa bikinikaupoille...

7 kommenttia:

 1. apua! miksi en tiennyt näistä ennen matkaa!!!
  Tahtoo!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi molemmat pinkin sävyset on ihanii!

   Poista
 2. Mä haluan kans! Katoin tänään ihan ihastuksissa IL:stä videota noista. Mullaki viime kesän leikkauksen jäljiltä vielä hassun näköisiä pieniä arpia mahassa, joten ei oikeen niitäkää houkuttele esitellä. Pelkkää yläosaakin on niin ärsyttävä metsästää isolle povelle, että on kyllä tervetulleita uutuuksia... :)) Noi vihreät on ihan "mun näköset"... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon jotenki aina vähä vältellyt noita "mummomaisia" alaosia, eli sellasia, missä housu nousee vyötärölle. Mutta nyt kun nää kuvat näin, alan kyllä ihan tosissaan harkita juurikin tuon mallista alaosaa. Kurvit korostuu noissa tosi kivasti!

   Poista
  2. Noissa on tuommosta kivaa vintagehtavaa fiilistä! :) Harmillista vaan, että aika tyyriitä ovat. Tuohon päälle vielä rahtikulut ja tullimaksut...

   Poista
  3. Niinpä.. Onneksi täällä Suomessa esim Funky Ladysta (www.funkylady.fi) löytyy tosi nättejä biksuja isoissakin kokoluokissa.

   Poista
 3. Nuo on kyllä ihania :) Jotenkin niin rohkeita, mutta ei näytä ollenkaan pahalta!

  VastaaPoista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä