maanantai 15. huhtikuuta 2013 | 11.07

Kevät toi, kevät toi ... sisustusvietin!

Törsäilinpä lauantaina ihan tosissaan, ja hankin meille uuden tv -tason / senkin olkkariin. Toimitus tulossa vapun jälkeen, en malttaisi odottaa!! Mutta iiiihanaa on se, että tämä kauhistus lähtee uuteen osoitteeseen:

Ihanan sekaiselta ja sotkuiselta näyttää, kuva otettu aikanaan ennen, kun saatiin kaikki piuhat järjesteltyä. Voipi olla, että pitää uuden senkin myötä hankkia jotain ideoita Johtoi -liikkeestä...
Senkin jälkeen ostoslistalla on ikävä kyllä uudet cd -telineet (miehen hartain toive on saada pitää kaikki esillä..) sekä uusi sohvapöytä- Harkinnassa on hankkia tilalle sellainen suorakulmiorahi, joka voisi olla aika hauska.

Kevät on tosiaan tuonut pesänrakennusviettiä, alkuvuodesta saatiin tämä nurkka siistittyä uudella peilikaapistolla, pitänee ottaa siitäkin kuvat nyt kun eteinen alkaa olla kunnossa:

Tämä oli aina ihan järkyttävän sotkuinen nurkka. Tuossa ovenpielessä jo tosin pilkistää laatikossa uusi vaatekaappi.
Mitäs teillä uudistetaan, vai uudistetaanko mitään? :)

5 kommenttia:

 1. Voi, muhun on iskeny pesänrakennusvietti myös. Isännys ihmeissä miettii, miksi vanhat verhot ei ookkaan enää hyvät. :D Tv-taso meni meilläkin vaihtoon ja ruokapöydän ympärille on tullu uudet tuolit. Vielä kun löytäis passelit verhot olkkariin ja keittiöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, miehet ei monesti oikeen ymmärrä... Ainakin meillä tämä uusien huonekalujen hankinta on ollut miehen sanojen mukaan "älytöntä". "Noi vanhathan on vielä ihan ehjät".
   Mutta jos vanha hylly on hieman mutkalla oleva, 8 -vuotta vanha lastulevylaminaattikauhu, niin eikö se ole silloin jo ihan hyvä syy hankkia uudet?

   Poista
 2. Sulle olisi tunnustus mun rouvablogissa. ;)

  VastaaPoista
 3. Mulla on kevään kunniaksi herännyt pesänkunnostusvietti kans. Eilen vaihdettiin järjestystä keittiössä ja olohuoneessa. Nyt vielä vaiheessa, koska heti kun postisetä tuo uuden töllön, se pääsee tietokonepöydän viereen siksi aikaa että saan tilattua piuhat jotka yltää tietokoneelta television oikealle paikalle.

  Operaatio vaatehuone on kans aloitettu, se etenee hitaasti (ja hieman epävarmasti) :D

  Tekis mieli ostella uudet verhot jne, kaikkee kivaa sisustusta.
  Ostin kirpparilta 4kpl hopeisia lankaverhoja, enkä yhtään kyllä tiedä mihin ne laitan, ne vaan oli niin nätit että piti saada ku halvalla sai :D

  Oikein hyvää kevättä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaaah niiiiiiin tuttu tunne. Mulle tällaista ei ole iskenyt moneen vuoteen, mutta nyt on koko ajan mielessä, kuinka ihanaa olisikaan saada parveke uusiksi ja verhot uusiksi jajajaja.... Pikkaisen edistystä tulossa, kun tosiaan odottelen parin viikon sisällä saapuvaksi uutta tv tasoa!

   Poista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä