keskiviikko 24. huhtikuuta 2013 | 14.46

Huhtikuun LivBox: Silmänympärysvoidetta, luomiväriä, meikinpoistotyynyjä ja sikakallista vettä

Kerroinkin teille maaliskuussa, että voitin kolmen kuukauden Livbox -tilauksen blogiarvonnasta. Noudin tuon ihanan kauniin mustan boksini postista viime viikolla, ja tuotteet ovat päässeet testikäyttöön. Boksissahan oli mukana Cliniquen silmänympärysvoide (jotkut saivat ripsarin tuon sijasta), silmämeikinpoistotyynyjä, mineraalivesisuihke sekä kaunis kimalteleva luomiväri.


1. Silmämeikinpuhdistustyynyt - löytää ostoskoriini tulevaisuudessakin!

Erityisesti pidin tällä kertaa noista silmämeikinpoistotyynyistä, ihana tapa päästä eroon silmämeikistä, kun on liian väsynyt sitä alkaa pesemään. Matkalle tuo on myös varmasti toooosi näppärä pakkaus, ei tarvitse erillisiä puteleita sitä varten kuljettaa, ja nuohan saa ottaa myös koneeseen käsimatkatavaroihin kun eivät ole nestettä!

Paese luomiväripaletti - kauniit värit!

Luomiväri pääsi myös kokeiluun viikonloppuna. Pigmenttiä tuntui olevan tarpeeksi, ja kaunis hile ei liian pahasti rapissut poskille, kuten joissain glittelimeikeissä.

Kallista vettä!?

Mineraalivesisuihke sinänsä vaikuttaa vähän turhalta. Sehän on vain vettä. Toki tuotetta kuvaillaan "terveyslähdevetenä", mutta minusta kuulostaa vähän humpuukilta. Toki tuota on kiva suihkia naamalle, viilentää kivasti hetkellisesti kasvoja. Mutta enpä lähtisi maksamaan vedestä suihkupullossa 136€/ litra. K

Silmäpusseille

Tämä tuli tarpeen, silmänympärysvoidetta en olekaan käyttänyt piiiiiitkiin aikoihin. Nyt on taas hyvä syy sellainen ottaa mukaan aamun rutiineihin. Cliniquen voiteita en olekaan hirmuisesti testaillut - kivaa nyt päästä kokeilemaan!
Kaikin puolin kaunis ja kiinnostava kosmetiikkapläjäys! Odotan jo innolla toukokuun boksia, saas nähdä mitä sieltä tulee!!! 


2 kommenttia:

 1. Vaikuttaa kivalta nuo silmämeikinpoistotyynyt! Kuten myös blogisi. :) Päädyin tänne hääblogisi kautta (menin juuri kihloihin, joten niitä on tullut selailtua), ja tykkään kovasti. :)


  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä tykästyin noihin meikinpoistotyynyihin kans täysillä! Mä oon muutenkin tykästynyt kosmetiikkatuotteisiin, jotka on helppoja ja nopeita käyttää. Kiva kun tulit visiitille, ja paljon onnea kihlauksesi johdosta!!!

   Poista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä