maanantai 16. syyskuuta 2013 | 11.36

Kymmenen kirosanaa

Mulla olisi kaikkea kivaa postattavaa, ja laittelenkin niitä julkaisuun toivottavasti pian. Mutta pitää päivittää teille meidän lipastouutisia. Lipastouutisia, jotka ovat jo useamman kirosanan arvoisia ja uutisia, joista ei oikein tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa...

Alku lyhyesti: me ostettiin kiva lipasto huhtikuun 13 päivä. Ja toimitus luvattiin 2.5. Ja toimitus tulikin silloin kun oli luvattu, mutta pieni oleellinen asia, kuten lipaston runko puuttui paketista kokonaan. Ja runkoa odotettiin sitten viime keskiviikkoon saakka (JEE, SE TULI!!).

Ensitöikseni tyhjennän meidän väliaikaisteeveetasosta kaikki tavarat olohuoneen pöydälle. Ihanaa, me saadaan VIHDOINKIN olohuone kuntoon, ja makkarin tavarakasat ladottua takaisin hyllyyn (joka on siis toiminut meillä väliaikaisena tasona). IHANAA!

...Juhlittiin vähän liian aikaisin. Ohjehan oli näinkin yksinkertainen:


Ensimmäinen kirosana:


Kasattuamme hyllyn tuon ohjeen mukaan aloimme ruuvaamaan laatikoiden kiinnityskiskoja. KAPPAS, kiinnityskiskojen ruuvaamista varten täytyy poistaa takalevyt, jotta sinne mahtuu ruuvailemaan kunnolla.
MISSÄ KOHTAA TUOLLA LUKEE, ETTÄ ÄLÄ KIINNITÄ TAKALEVYJÄ ENNEN HYLLYJEN JA KISKOJEN LISÄÄMISTÄ!?!?

Toinen kirosana:


Kahdeksasta kiskosta neljä on vääntynyt niin mutkalle (tehtaalla tai kuljetuksessa, kuka tietää..), ettei niitä voi käyttää.
Noh, palautetaan huomenna vääntyneet kiskot kun kauppa on auki. Kasataan sillä välin laatikot ja laitetaan kaikki hyllyt kiinni...


Kolmas kirosana:


Kasataan laatikoita. Kaikki osat ovat saman näköisiä. Ohjekin on varsin simppeli:

Kuvaa saa suuremmaksi klikkaamalla
Kasatut laatikot eivät mene niihin ehjiin, jo kiinnitettyihin kiskoihin. Ei kauniisti liu'uttamalla, kuten kuvista voisi päätellä.
Huomaamme, että keskelle tulevat laatikot ovat 5mm isommat kuin sivulle kuuluvat laatikot. VIISI MILLIMETRIÄ?!!??!
Tässäkohtaa kirosanoja tuli jo kaksi... Kasasimme laatikot uudelleen (oikean kokoiset osat yhteen keskenään).


Viides kirosana:


Huomataan, että HUPSIS, hyllyt olisi pitänyt kiinnittää puutapeilla runkoon ENNEN KASAAMISTA. Eipä ole ohjeessa mitään merkintää puutapeista, eikä niitä tappeja ole sen koommin pakkauksissakaan. Ja missä kohtaa tuossa rungon kokoamisohjeessa lukee, että KIINNITÄ HYLLYT ENNEN KASAAMISTA??? No ei missään...

Ja puretaan koko p#€%ka atomeiksi.


Kuudes kirosana:


Soitan liikkeen myymäläpäällikölle, joka on ystävällisesti antanut oman suoran puhelinnumeronsa ja valitan vääntyneistä kiskoista. Myymäläpäällikkö on vapaalla, eikä voi auttaa. Mutta sanoo, että soita liikkeeseen, jotta pojat tilaa heti uudet tehtaalta, jotta saadaan uudet kiskot meille asap.

En pääse koko päivänä puhelimitse läpi liikkeeseen.


Seitsemäs kirosana:


Menemme paikanpäälle töiden jälkeen. Työnnämme kiskot "pojille", ja sanon että tilatkaa uudet meille.
Kiskojen toimitukseen menee noin viikko. Lähettävät tehtaalta postitse uudet.

...saas nähdä, tuleeko oikean malliset/ oikean "kätiset" kiskot, tai mitä sieltä sitten tuleekaan... (Mitenniin tässä vaiheessa alkaa usko mennä).


Kahdeksas kirosana:


Käydään ostamassa ne puutapit, jotta saadaan edes hyllyt paikoilleen.
Meille toimitetut hyllyt ovat 12mm LIIAN LYHYET. Meillä on IHAN VÄÄRÄT HYLLYT.


Yhdeksäs kirosana:


Kannan kaikki tavarat takaisin väliaikaiselle tasolle, ja menetän toivoni siitä, että olohuone olisi vielä tälläkään viikolla kunnossa. Jos asuttiin sekamelskassa aikaisemminkin tämän takia, niin voitte varmaan kuvitella miltä meillä näyttää nyt, kun siellä on atomeissa yksi onneton teeveetason/lipaston runko ja läjä kasattuja laatikoita.


***
Viimeisen kirosanan olen säästänyt liikkeeseen, johon meinaamme marssia tänään. Olisi pari valittua sanaa sanottavana. Uskotte varmaan, kuinka tyytyväinen asiakas täällä ruudun takana istuu.

Tekisi mieli sanoa myymäläpäällikölle, että hakekaa koko roska pois, minä menen Ikeaan.


**Kuva** (hieman editoituna)
Tällaista tällä kertaa. Pahoittelut kiroilusta ;)

Elisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä