tiistai 24. syyskuuta 2013 | 11.05

Hääpäivämatka, osa 2: Päivä Turussa 7.9.2013

Hääpäivämatkakertomus saa vielä jatkoa parin postauksen verran. Ajattelin kertoa meidän juhlaillasta vielä erikseen, tässä vähän kuvitusta ja seputusta meidän iiiihanasta päivästä Aurajoen varrella.

Naantalista lähdimme puolilta päivin kohti Turkua ja Aurajoen rantaa, jossa hotellimme Radisson Blu Marina Palace sijaitsi. Pääsimme kirjautumaan hotelliin jo ennen yhtä, ja odotin innolla pääsyä saunalliseen superior -huoneeseen, jonka olin varannut. Lievä pettymys iski kasvoille, kun kuulin, että kaikki saunalliset huoneet oli varattuja, ja saisimme "tavallisen" superior -huoneen. Meille ehdotettiin upgradea vielä parempaan, business class -huoneeseen, mutta kieltäydyimme kauniisti sen maksaessa muistaakseni 60€ ekstraa.

Seuraavaksi vastaanottovirkailija kysyi, olemmeko hääpäivämatkalla (olin tainnut huonetta varatessani mainita, että olemme 1 -vuotishääpäivämatkalla), ja sen kunniaksi tarjosi meille ilmaisen upgraden!! Vähänkö me oltiin innoissaan tästä lahjasta, ihana yllätys, joskus näinkin!

"Upgreidattu" (ihanaa kapulakieltä!) huoneemme sisälsi mm. huonepalveluaamiaisen, viikonlopun iltapäivälehden, ilmaiset leffakanavat, kaffekoneet ymym. Ihana tilava ja siisti huone! Huomattavasti miellyttävämpi ja modernimpi, kuin Naantalin huoneemme! Ja AHHH miten ihana sänky!! Näköala oli harmillisesti kaupungille, mutta eipä sekään haitannut!

Kauaa emme hotellissa viihtyneet, olihan ulkona yksi syksyn hienoimmista päivistä: aurinko paistoi siniseltä taivaalta ja lämpötilat olivat reilusti yli 20°c! Päätimme ottaa allemme Naantalissa hyväksi todetut kulkuvälineet, eli fillarit, jotka olivat tässä hotellissa ilmaisia asukkaille! Niinpä me sahattiin Aurajoen vartta ja käytiin katselemassa kaupunkia:Turun Linnakin kierrettiin, bongattiin useampikin hääpari poseeraamassa onnellisena. Huokailin, että melkein vuotta aikaisemmin sitä oli itselläkin samanmoinen virne päällä. 

Koska fillarointi on hikistä hommaa hellepäivänä, pysähdyttiin drinksuille Turun vanhimpaan laivaravintolaan. Ihana tunnelma, ihana aurinko, ihana päivä! Mitä muuta sitä voikaan lomalta toivoa!Drinksujen jälkeen paineltiin kauppaan ostamaan jotain pientä purtavaa, Alkoon ostamaan pullo kuohuvaa ja laittautumaan iltaa varten - meitä odottaisi unohtumaton ilta Airistolla...


Rakkaudella,
Elisa

2 kommenttia:

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä