keskiviikko 25. syyskuuta 2013 | 14.39

Hääpäivämatka, osa 3: Unohtumaton ilta Airistolla 7.9.2013

Vaikka varsinainen 1 -vuotishääpäiväämme osui sunnuntaille, juhlistimme sitä jo lauantai-iltana Turussa. Varasin meille illallisristeilyn höyrylaiva Ukko-Pekalla, joka kuljetti meidät livemusiikin tahdissa Airistolle Loistokarin saarelle. Loistokarilla syötiin, ihailtiin auringon laskua ja nautittiin vielä laituritansseistakin. Ilta olisi voinut meidän puolesta jatkua vielä vaikka kuinka pitkään, mutta jo kymmeneltä tuuttasi höyrylaivan pillit paluumatkan merkiksi.

Tässä sama stoori kuvina :)

Valmistauduttiin iltaa varten hotellilla kera kuohuvan. Oikeassa kuvassa vauhtikaksikko valmiina lähtöön
Hirmu söötti s/s Ukko-Pekka!
Laivalla tarjolla oli saaristolaistyylinen, lähiruokapainotteinen tapaslautanen. Meille molemmille se oli lievä pettymys, vähän sellainen blah. Mutta tunnelma laivalla oli mukava: haitarimusiikkia ja merellistä fiilistä!

Maisemia, maisemia
Nilkka oli edelleen kipeä ja turvonnut, välillä piti nostaa jalka ylös   /   pakollinen otaitseitsestäsikuva

Loistokarille saavuttiin noin tunnin seilaamisen jälkeen. Tosi liikkis paikka, kuten kuvista näkyy:


Loistokarilla tarjoiltiin varsinainen illallinen. Jos joku teistä on joskus käynyt Herrankukkarossa, niin tämä illallinen ei juurikaan poikkea siitä. Tyypillinen saaristolaisillallinen runsaine kalavalikoimineen. Nettisivuilla mainostettu grillattu lihatarjonta oli puolestaan melko välttävä, vähän ehkä pettymys. Onneksi kaloja oli runsaasti jokaiseen makuun, niin ei jäänyt pariskunta ihan kylmäksi. Ruokailu kaikenkaikkiaan oli sellainen "ihan kiva" ja keskiverto. Ei päätähuimaava kokemus. Onneksi paikka, sää ja seura kompensoivat ruoan!

Onneksi Ukko-Pekalla oli tuollaisia varapalttoita, olisi muuten tullut vilu..

Ruoan jälkeen ihailtiinkin sitten aikas henkeäsalpaavaa auringonlaskua:

Kuvan värejä EI ole editoitu millään tavalla! :)Loistokarin ja Ukko-Pekan jälkeen käytiin vielä katsastamassa Vareksen baari ja joku paikallinen yökerho ennen hotellin luksussänkyyn simahtamista. Ihana päivä!

Rakkaudella,
Elisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä