keskiviikko 18. syyskuuta 2013 | 9.13

Hääpäivämatka, osa 1: Naantali 5.-7.9.2013

Pari viikkoa sitten juhlittiin meidän 1-vuotishääpäivää, ja mainostinkin jo pientä minilomaamme Varsinais-Suomeen. Vihdoin olen saanut kuvaläjää setvittyä, tässä ensimmäinen megapostaus reissustamme. Taas kerran, vähän enemmän kuvia ja vähemmän tekstiä. Enjoy!

Reissumme ensimmäiset pari päivää vietimme Naantali Spa:ssa, Holiday Clubin megatarjouksen houkuttelemana. Kahden hengen huone kahdeksi yöksi kustansi 99€ edellyttäen, että osallistumme 2 tunnin Holiday Club -esittelyyn lomamme aikana. Ajattelin, että tuo on niin edukas hinta meidän budjetillemme, että kyllä nyt 2h lomasta raaskii uhrata. Lisäksi maksoimme 20€/ yö huoneupgradesta, ja pääsimme juuri remontoituun Deluxe -huoneeseen lähes naurettavan halvalla!

Matkamme alkoi torstaina..

Vaikka huone olikin vasta remontoitu, mielestäni tuo sisustus oli aika tunkkainen. Ehdotonta plussaa oli
oma parveke (joskin parkkipaikalle) sekä hyvä vuode.
Enpä ole aikaisemmin nähnyt elektronista "Don't Disturb" -kylttiä! :D Saatika näin hienoa lasivalikoimaa..
Tämä oli kanssa ihan uusi tuttavuus: TYYNYMENU!! Unohdettiin tosin testata tätä menua, sänkyyn
valmiiksi pedatut tyynyt olivat varsin passelit. Hybrid -tyyny olisi kyllä ollut uusi kokemus!
Luonnollisesti loma aloitettiin Shampanjalla! Ja hääpäivälahjatkin annettiin toisillemme jo heti loman alussa (ei vaan malttanut odottaa sunnuntaihin). Mä sain kauniin Kalevala Korun medaljongin, ja Harri upouudet Reiskat (Ray Banit). Noilla skumppalaseilla skoolailtiin myös vuotta aikaisemmin häissä. 
Naantali Spa sijaitsee noin 1,5km Naantalin keskustasta. Me vuokrattiin hotellilta fillarit molempina päivinä - kulkeminen paikasta toiseen sujui niin paljon mukavammin ja nopeammin pyörillä. Paitsi ehkä ravintolasta palatessamme saattoi meno olla vähän huteraa..
Illallista nautimme Ravintola Uudessa Killassa, josta meille oli varattu paras näköalapöytä. Ei hassumpaa! Ja luonnollisesti illallinen aloitettiin lasillisella shampanjaa! <3 
Suussa sulava ruoka ja uskomaton auringonlasku kyllä huipensivat meidän illan, aivan täydellinen lomanavaus. Kaulassa roikkuu huomenlahjaksi saamani Kalevala Koru Carmen <3
Illan viiletessä ja hämärtyessä humalluimme viinistä, toisistamme ja maisemista ;)
Rapatessa roiskuu, nilkka meni nurin vanhan talon kynnykseen. Kävely oli tukalaa, onneksi pyörällä pääsi vielä kulkemaan! 


Perjantaiaamun vietimme Holiday Clubin esittelyssä (voi ikävystyminen sentään), josta saimme "palkkioksi" liput hotellin kylpylään. Kylpylä oli aika tylsä, lilluimme hetken, kävimme turkkilaisessa saunassa ja nautimme ulkona paahtavasta auringosta. Ei taideta olla kylpyläihmisiä, vedessä lilluminen oli aika tylsää. Tai sitten kylpylä oli tylsä - who knows..


Kylpylän jälkeen otettiin jälleen fillarit alle ja tutustuttiin Naantaliin paremmin. Fillaroitiin ja ihasteltiin kaunista pientä paikkaa <3
Naantalia kauniina syyspäivänä.
Koska sesonkiaika Naantalissa alkoi olla ohi, päädyimme takaisin Uuteen Kiltaan syömään. Hyvää oli!
Illallisen jälkeen alkoi jo silmäluomet painaa, ja päätimme fillaroida takaisin hotellille. Siinä sitten päätettiin Naantalin etappi katsellen Suomi-Espanja futismatsia hotellin sängyllä löhöillen. Ja aamulla käännettiin nokka kohti Turkua - siitä lisää myöhemmässä postauksessa!

Naantali Spa oli kaikin puolin mukava hotelli, joskin vähän vanhahkon oloinen. Aamiainen oli hyvä ja monipuolinen, muita ravintolapalveluita emme testanneet. Spa oli vähän tylsä, ja hoidot melko kalliita. Mutta lomamme siellä oli aivan täydellinen (lukuunottamatta kipeää nilkkaa), siitä jäi niiiiiin hyvä mieli <3 <3 <3

Rakkaudella,
Elisa

2 kommenttia:

 1. Naantali Spahan on (ainakin mun mielestä) suunattu selkeästi vanhemmalle väestölle. Me ollaan oltu siellä aina lahjakortin turvin (ja niin ollaan seuraavallakin kerralla ensi kuussa), enkä välttämättä noiden omien kokemusten jälkeen sinne itse enää maksaisikaan kallista yöpymistä... Spa on tosiaan vähän tylsä, mutta Naantali itsessään on kiva paikka. Me yleensä yhdistetään matka Turussa shoppailuun, Naantali Spassa käydään lähinnä sit nukkumassa ja hetki lillumassa :) Hienoa, että reissu kuitenkin teillä onnistui - nilkan kohtaloa lukuunottamatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin Marjo, ei tuo kylpylä ainakaan huikea lapsiperheen kohde ole - vaikkakin Holiday Clubin tarjous lienee houkutellut paikalle paljon lapsiperheitä. Samaa mieltä täysin kanssasi, Naantali on tooosi ihana paikka, sinne pitää päästä vielä uudelleenkin!

   Ihanaa lomaa teille sinne ensi kuussa!

   Poista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä