perjantai 5. joulukuuta 2014 | 11.26

Tyttö vai poika - osa 2

Lokakuisen rakenneultran jälkeen odotin tätä joulukuun alkua kuin kuuta nousevaa: pääsisin jälleen kurkkimaan pienokaistamme, ja mahdollisesti kysäisemään kumpi meille olisi tulossa.

Poika vai tyttö?

Syyskuussa diagnosoidun raskausajan diabeteksen vuoksi joudun pääsen ainakin kahteen ylimääräiseen ultraäänitutkimukseen, jossa seurataan vauvan kokoa tarkemmin. Yksi "radin" riskeistähän on, että vauvasta kasvaa liian iso "sokerilapsi", jos äidin sokerit ovat koholla.

Keskiviikkopäivä tuntui matelevan, kun pelonsekaisin tuntein odotin, että kello lyö 14 ja pääsisin kuulemaan, miten pikkuisemme voi. Jostain syystä pelkäsin kovasti, että vatsassani kasvaisi jättiläismäinen sokerihirviö (hyvin onnistui diabeteshoitaja minua pelottelemaan syyskuussa..). Sain kuitenkin kehuja siitä, että painoa ei ole tullut yhtään raskauden aikana, ja että sokeritkin ovat pysyneet kurissa. Jo pelkästään siitä tuli tosi hyvä mieli.

Ja vielä parempi mieli tuli, kun näin pienokaisemme heiluvan vatsassani pienen ampiaisen lailla. Ihan kun hän olisi meille jo vilkuttanut! "Kauniit kasvot" -meille sanottiin, kun pikkuinen heilutti käsiään päänsä vieressä.Kaikki mitat olivat keskikäyrällä, joten pelkoni olivat osoittautuneet turhiksi. Kaikki oli pikkuisella niin hyvin kuin vaan voi olla! Mikä ihana helpotus, jälleen kerran kivi vierähti sydämeltä <3

RV 28+0
vauvan paino n. 1300g
Proteiinit/ sokerit normaalit
Raivotarjonnassa (pää alaspäin)
Lapsivesi normaali
Syke +
Liikkeet +

Kysyessäni varovaisesti vauvan sukupuolta, tällä kertaa ihana, hyväntuulinen lääkäri lupasi katsoa. Ja niinhän siinä kävi, että jälleen kerran meidän pikkuinen oli tiukasti jalat ristissä. Vähän kun siinä heiluteltiin ultra-anturia, niin taisi pikkuinen sen verran raottaa, että jotain osviittaa saatiin.

"En näe täällä pojan vehkeitä, mutta en voi olla ihan täysin varma. Kyllä minä tätä tytöksi veikkaisin. Katsotaan sitten uudelleen vielä seuraavassa ultrassa."

Eli saimme varovaisen prinsessalupauksen! <3 Vielä en ole uskaltautunut vaatekauppaan rimpsumekko-ostoksille, katsotaan jos malttaisin odottaa vielä uudenvuoden aattoon, jolloin seuraava visiitti on.

Kuitenkin salaa hihkun mielessäni ajatuksesta, että meille olisi tulossa pieni tyttö! <3 <3 <3

*Kuva*

6 kommenttia:

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä