maanantai 29. syyskuuta 2014 | 12.32

10 kuvaa kesään -haaste 2014-2015

Vuosi sitten aloitin Little Big Things -blogin innoittamana 10 kuvaa kesään -haasteen, jossa joka kuukausi otin valokuvan samasta kohtaa. Haaste alkoi syyskuussa, ja kun 10. kuva julkaistiin, oli jo kesä. Ainakin minusta oli kiva katsella jälkikäteen vuodenaikojen vaihtelua, ja sen puitteissa päätin jatkaa samaa haastetta tänäkin vuonna. Viimevuotiset postaukset löytyvät ** täältä **

Tänä vuonna LittleB myös arpoo kesäkuun koittaessa ylläripalkinnon kaikkien haasteeseen osallistuneiden kesken. Eli jos sinua kiinnostaa tämä haaste, niin käy ylläolevasta linkistä ilmoittautumaan mukaan! Ja sitten vaan valitset jonkun tietyn päivän kuukaudesta, jolloin otat valokuvan blogiisi. Ja jos haluat, niin voit lisätä postauksiin vertailun vuoksi myös aikaisemmat valokuvat.

Tänä vuonna valitsin kuvauspäiväksi kuun puolivälin. En ihan tarkasti lyö lukkoon päivämäärää, koska olen onneton siinä pysymään. Mutta noin suunnilleen kuun puolivälissä räpsäsen valokuvan parvekkeeltamme hieman eri kuvakulmasta kuin viime vuonna.

Samaa haastetta voi seurailla myös Instagramissa häshtägillä #10kuvaakesään.

Tässä syyskuun puolivälissä otettu kuva pari viikkoa myöhässä..Ja perinteinen lopetus: JEE, ENÄÄ 9 KUVAA KESÄÄN! :D :P


2 kommenttia:

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä