perjantai 12. syyskuuta 2014 | 9.28

Virkattu lippis ja tennarit pienelle prinssille (+ ohjelinkki / video)

Rakas ystäväni sai elokuussa esikoisensa, komean, ihanan, pienen pojan. <3 Minulla oli kunnia tavata tämä nuori herra noin viikko sitten, ja annoin hänelle lahjaksi pienen virkkaamani hatun ja tennarit.


Hattu on tehty samalla ohjeella, kuin tämä aikaisemminkin tekemäni lippis. Lippiksen kokoa on jotenkin hirvittävän hankala arvioida, kun ei ole kunnollista mallia. Noh, puolen vuoden päästä tämäkin asia toivottavasti korjaantuu (hih!)!

Lisäksi tein vauvalle suloiset töppöset. Tiesin jo valmiiksi, että ne eivät varmaan ole maailman käytännöllisimmät tossut, mutta suloiset ne on kun mitkä, vaikka itse sanonkin!

Olen aikaisemminkin yrittänyt tehdä tällaisia töppösiä kirjallisesta ohjeesta, mutta siitä ei ole oikein koskaan tullut yhtään mitään. Löysin kuitenkin hiljattain The Crochet Crowdin sivulta aivan loistavan ja selkeän video-ohjeen näille:Tossut oli helppo ja nopea tehdä, minä niin tykkään näistä video-ohjeista. Niin paljon helpompaa, kuin yrittää seurata kirjallista ohjetta. Englannin kieli saattaa tuoda haasteita, mutta ihan jo pelkästään katsomalla tuota kyllä varmasti aika hyvin pääsee kiinni siitä mitä pitää tehdä, vaikkei kieltä ymmärtäisikään!

Sain eilen ihania kuvia pikku prinssistä näissä asusteissa. Vähän näyttää olevan tossut isot, mutta ei kai se ole niin vakavaa? ;)

Ihania, ihania juttuja!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä