torstai 6. helmikuuta 2014 | 10.55

Miksi muutos on niin vaikeaa?

Hitaasti, mutta varmasti menee paino alaspäin, ja tavoitteessa ollaan edelleen vahvasti! Eilisessä kehonkoostumusvaakapunnarissa kaikki luvut olivat parempaan suuntaan:

+ Paino laskenut
+ Kehon rasvat laskeneet
+ Lihasmassa noussut
+ Kehon nestetasapaino parantunut.

Mutta mikä parasta, myös sisäinen rasva, eli se vaarallisempi rasva, joka istuu tiukasti sisäelinten ympärillä, oli tullut pykälän alaspäin! Okei, ei siihen kehonkoostumusvaakakaan nyt ihan täydellisesti kannata uskoa, mutta kyllä se jotain osviittaa antaa siitä, että parempaan suuntaan ollaan menossa! :)

Tässä tämän viikon havainnollistajaa..Tässä tämän viikon tulokset:
Muutos lähtötilanteeseen: -3,6kg
Muutos tällä viikolla: -0,5kg
Treenit: 2 x joogatunti, hyötyliikuntaa vähän
Repsahdukset: Detoksia edeltävä tietoinen mässäily 
Matkaa tavoitteeseen: 8 vkoa ja 6,4kg


Odotan innolla, miten kroppa lähtee toimimaan nyt, kun testaan vielä reilut pari viikkoa tätä vegaanista, kofeiinitonta, sokeritonta ja gluteenitonta detoxia.

Sehän on fakta, että laihduttaminen on vielä helppoa, ja sen minä osaan. Olenhan laihduttanut suuria määriä jo useamman kerran elämässäni. Mutta se tavoitteessa pysyminen onkin sitten eri asia. Miksi se onkaan niin pirun hankalaa? Miksi on vaan liian helppo repsahtaa ja palata niihin vanhoihin, huonoksi koettuihin tapoihin?

Pitäisi saada pää mukaan muutokseen, eli pysyviä elämäntapamuutoksia. Liian nopeasti ja radikaalisti sitä ei pysty tekemään, vaan pienillä muutoksilla eteenpäin. Tämä detox onkin minulle ponnistuslauta ja kehon puhdistuskeino, ei pikaportti laihtumiseen. Tietysti plussaa on se, että paino putoaa nopeasti, ja se taas motivoi syömään terveellisemmin. Mutta ei minusta vegaania tehdä, ei sitten millään! :) Toivon kuitenkin, että tämä kolmen viikon jakso toisi minulle sellaista positiivista energiaa ja hyvää oloa, joka antaisi sitten potkua sellaisille pitempiaikaisille muutoksille!

Tällaisten ajatusten kanssa täällä kamppaillaan tällä hetkellä, illalla taas nollaamaan ajatuksia ja hikoilemaan hot jooga salille.. Tsemppiä meille kaikille hyvänolonmetsästäjille!

Rakkaudella,
Elisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä