tiistai 4. helmikuuta 2014 | 12.25

Kuumaa joogaa.

Menen tänään kokeilemaan ensimmäistä kertaa elämässäni hot joogaa. Minulla on pari tuttua, jotka vannovat sen perään, joten nyt detoxin ajaksi saankin mahdollisuuden käydä paikallisella hot jooga -salilla niin paljon kun ehdin ja jaksan. Sitähän pitää tietysti hyödyntää, ja odotan mielenkiinnolla miten emännän käy..

**kuva**
Hot jooga on kuumassa tilassa tehtävä joogaharjoitus, jonka hyödyt keholle ovat suuret; kuulemani mukaan hapenottokyky, lihaskunto ja liikkuvuus paranee ja kova hikoilu puhdistaa kehoa ihon kautta. Tämäniltainen tuntini on kuumassa, +39 asteisessa salissa. Vähän jännittää, kun tuntuu, että hiki tulee jo ihan normijoogassakin tehokkaasti. Toisaalta on ihana ajatella, että nyt lähtee läski oikeen kunnolla sulamaan! Vähäisemmän energian vuoksi olen myös palellut viimeiset viikot normaalia enemmän, odotan myös innolla sitä, että viluisuuden tunne väistyy ainakin hetkeksi.

Oletko sinä testannut kuumaa joogaa?

Rakkaudella,
Elisa

2 kommenttia:

  1. Mä oon ollut hotjoogassa pari kertaa ja se ei jostain syystä vaan oo yhtään mun juttu! Mutta toiset taas tykkää siitä aivan valtavasti :). Toivottavasti on sulle mieluinen laji, uutta on aina kiva kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on, että kaikki ei voi olla kaikkien lajeja :) Mulla tuntuu olevan sellainen harmillinen "mikääneioomunlaji" syndrooma, ja yritän kovin avoimin mielin suhtautua tuohon joogailuun. Muutaman kerran olen ollut (tavallisilla) tunneilla, ja en ole vielä ainakaan saanut sitä ahaa -elämystä. Mutta jospa tämä hottisjooga iskostuisi paremmin? Toivotaan!

      Poista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä