torstai 13. kesäkuuta 2013 | 14.15

Uusi projekti, mummoruutuja olkkariin?

Mietin itselleni jotakin puuhaa lentokoneeseen. Virkkuutyön olen sinne ennenkin roudannut, ja ajattelin nytkin ottaa pari lankakerää kera virkkuukoukun mukaan. Ja iPadin tietty kuulokkeiden kera. Voi sit kattella leffoja ja tuunailla jotakin.

Nyt kun olkkarin kalustehelvetti on tulossa päätökseen (lipaston pitäisi tulla viikon sisällä), olen miettinyt muutakin sisustusta. Verhot ainakin vaihtunevat valkoisiksi, ja ajattelin ehkä virkata jotakin piristystä sohvalle.

Tässä pari ajatusta:

**KUVA**
**KUVA**
Meillä on vaalea sohva, ja kaikki kalusteet tummaa puun näköistä materiaalia, harmaa matto ja sitten se toivottavasti pian tuleva valkoinen lipasto. Varsinkin tämä alempi vaihtoehto näyttää tosi kivalta mun mielestä.

Noita tilkkuja olisi helppo ja kiva sit virkkailla vaikka lentsikassa, ne kun on tosi nopeita ja kivoja tehdä (kunnes kyllästyminen iskee). Pahin homma mielestäni näissä mummoruuduissa (aka isoäidinneliö) on lopulta se lankojen never-ending päättelyrumba ja yhteenompelu.

Tämä ei olisi minulle ensimmäinen projekti laatuaan, ihan tämän blogin alkutaipaleella esittelinkin teille jo tämän tekeleen:

Kuva blogitekstistäni "Peitto valmis!"
Huomenna sit lankakauppaan!

...ja ylihuomenna sinne IIIIIIISOLLE kirkolle!! jEEjEE!

Rakkaudella,
Elisa

Ps. Rouva Koo, sun tilaama projekti lähtee myös lentokoneeseen mukaan, älä huoli! ;)

1 kommentti:

  1. Jee :)

    Ajattelin muuten kun näin tuon otsikon, että joku sellainen mustavalkosävyinen mummoruutupeitto voisi olla supertyylikäs - ja tadaa, mitä olitkaan valinnut kuviksi! Kun jotenkin yleensä se ensimmäinen ajatus noista ruuduista on värikäs sekametelisoppa :D Nyt kun oikein rupesin pohtimaan, niin tuostahan saa jopa ihan salonkikeloisen, jos tekisi vaikka silkkilangasta. :)

    Iloista matkaa, nauti Londonista!

    VastaaPoista

Kiitos ihanista kommenteista!

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä